03 / 05 / 2024

Ali Ağaoğlu, 12 Dev Adam'a My World Europe'den ev verdi!

Ali Ağaoğlu, 12 Dev Adam'a My World Europe'den ev verdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 12 Dev Adam'ın her birine yeni projesi My World Europe'den 3+1 ev verdi



Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Türk Milli Basketbol Takımı oyuncularına ve teknik kadrosuna, Ayazma´da inşaatına başlanacak olan 3.100 konutluk yeni projesi My World Europe´dan birer daire hediye etti.

Sırbistan zaferinin ardından FİBA Dünya Basketbol Şampiyonası´nda finale yükselerek büyük bir başarıya imza atan Türk Milli Basketbol Takımı oyuncularına ve teknik heyetine birer daire hediye edeceğini açıklayan Ali Ağaoğlu, şampiyonanın sona ermesinin ardından 12 Dev Adam´la bir araya gelerek bu sözünü yerine getirdi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu´nun Ataşehir´deki merkezinde sporcular ve teknik heyetle yemek yiyen Ağaoğlu, 24 Eylül 2010´da lansmanı yapılacak olan My World Europe projesinden birer daireyi oyunculara ve teknik  kadroya armağan etti. Ali Ağaoğlu, Türkiye´ye final sevinci yaşatan oyunculara ve antrenörlere birer teşekkür sertifikası da sundu.

Millilerin çok önemli bir başarıya imza atarak tarihe geçtiklerini belirten Ali Ağaoğlu, "Bize bu sevinci yaşatan sporcularımıza minnettarız. Kendileriyle gurur duyuyoruz. Büyük bir inançla mücadele ettiler ve Dünya Basketbol Şampiyonası´nda finale çıkarak bu sıkıntılı dönemde insanımızın yüzünü güldürdüler. Bu tarihi başarılarını kutlamak ve kendilerine teşekkür etmek için bu daireleri hediye etmekten mutluluk duyuyoruz. Bize bu coşkuyu yaşatan sporcularımıza analarının ak sütü gibi helal olsun. İnanıyorum ki takımımız, bir sonraki şampiyonadan altın madalyayla dönecektir" şeklinde konuştu.

Milli takım kadrosuna Ayazma bölgesinde inşaatına başlanacak olan My World Europe projesinden toplam 21 daire hediye edildi.

444 6 777

www.agaoglu.com.tr

Konuyla ilgili basında yer alandiğer haberler

`12 Dev Adam´ ve teknik ekibe 7.5 milyon liralık 21 daire verdi
Dünya Basketbol Şampiyonası´nda Gümüş Madalya kazandıkları için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´dan, 28 milyon liralık hediye çeki alan millilere, dün de `ev´ hediye edildi. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Milli Takım Koçu Bogdan Tanjeviç, Takım Kaptanı Hidayet Türkoğlu ve milli oyunculara İstanbul-Ataşehir´deki şirket merkezinde 21 daire hediye etti.

TÜRKİYE´de yapılan 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası´nda finale kadar gelerek `Rüya Takım´ ABD´ye kaybeden A Milli Basketbol Takımı oyuncularına maddi destekler sürüyor. Gümüş Madalya kazandıkları için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´dan, önceki gün 28 milyon liralık hediye çeki alan millilere, dün de Ali Ağaoğlu´ndan `ev´ hediye edildi. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul-Ataşehir´deki şirket merkezinde ağırlayıp birlikte yemek yediği milli basketbolcular, teknik heyet ve destek ekibine 21 daire hediye etti.

Toplam 21 daire

Ali Ağaoğlu, "21 daire, İkitelli-Ayazma´da, Atatürk Olimpiyat Stadı ile TEM arasında kalan arazide inşaatına başlayacağımız 3 bin 100 konutluk My World Europe projesinde olacak. Basketbol Federasyonu, 12´si milli basketbolcu, 5´i teknik heyet ve 4´ü de destek ekibe olmak üzere toplam 21 daireyi dağıtacak" dedi. 12 Dev Adam ve 5 kişilik teknik ekibe verilecek daireler yaklaşık 400´er bin liralık 3+1´lerden oluşuyor. 4 daire ise 160-170 biner liralık 1+1 olacak. 21 dairenin değeri yaklaşık 7.5 milyon lira.

Takım olma ruhu

Milli basketbolcularla sohbet eden Ali Ağaoğlu, "Siz tarihe geçtiniz. Başarıya aç olduğumuz bugünlerde büyük başarıya imza attınız, topluma takım olma ruhunu aşıladınız. Tarihi başarıyı kutlamak ve teşekkür etmek için birer daire hediye ediyoruz. Bu, sizin başarınızın yanında bir şey değil. Tüm Türkiye sizinle gurur duydu. Kalbimizin şampiyonu sizsiniz" dedi. Ağaoğlu, hediye daireleri `vergiden düşmeyeceğini´ de açıkladı.

Hido: Bizi onurlandırdı

Törene katılan Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ise "Ali Ağaoğlu´nun bu jesti nedeniyle mutluluk duyduk. Böyle bir destek bizi sevindirdi. Oyuncularımızın yaptığı hizmet hiçbir şeyle ölçülemez. Ancak bu tür destekler büyük motivasyon oluyor" diye konuştu. Milli takımın kaptanı Hidayet Türkoğlu da "Takım kaptanı olarak, bize gösterdiği ilgi ve jestten dolayı Ali Ağaoğlu´na teşekkür ediyorum. Bizi mutlu etti, onurlandırdı" dedi. Milli basketbolcular, evlerini 25 Eylül´den sonra seçip resmi işlemlerini yapabilecek.

Gül: Milyar dolar harcasak böyle tanıtım yapamazdık

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül, A Milli Basketbol Takımı sporcularını, teknik heyeti ve idarecileri Cumhurbaşkanlığı Tarabya Köşkü´nde kabul etti. Cumhurbaşkanı Gül´e, Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel şampiyonada dağıtılan altın, gümüş ve bronz madalyaları, takım kaptanlarından Hidayet Türkoğlu takımdaki oyuncuların fotoğraflarının bulunduğu tabloyu, ikinci kaptan Kerem Tunçeri de adının yazılı olduğu 10 numaralı imzalı forma ve basketbol topunu hediye etti. Gül, oyuncular ve teknik ekibi tek tek tebrik ederken, "Türk halkına çok büyük moral kaynağı oldunuz. Şampiyona Kayseri, İzmir, Ankara, İstanbul´da yapıldı, binlerce yabancı gazeteci geldi. Son maçta 1500 gazeteci vardı. Milyarlarca dolar versek, Türkiye´yi bu kadar güzel tanıtamazdık" dedi.
Hürriyet

Ali Ağaoğlu sözünü tuttu 12 Dev Adam'ı 'ev'lendirdi

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Ataşehir'deki merkezinde düzenlenen törende, Ali Ağaoğlu oyunculara ve teknik heyete teşekkür sertifikası verdi

Dünya Basketbol Şampiyonası'nda final maçında ABD'ye kaybederek dünya ikincisi olan 12 Dev Adam'a ev jesti yapan Ali Ağaoğlu sözünü tuttu, basketbolculara 400 bin TL değerindeki evlerini teslim etti. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda gümüş madalyayı alan A Milli Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik heyetine Ayazma mevkiinde bulunan ve Olimpiyat Stadı'nın hemen yanındaki 3.100 konutluk My World Europe'dan birer daire hediye etti.

Tüm Türkiye sizinle gurur duydu

Ağaoğlu, millilerin önemli bir başarıya imza atarak tarihe geçtiklerini belirterek, "Başarıya aç olduğumuz bugünlerde, büyük bir başarıya imza attınız, topluma takım olma ruhunu aşıladınız. 70 milyonun nasıl başarıyla birleştiğini herkese gösterdiniz. Bu tarihi başarıları kutlamak ve teşekkür etmek için birer daire hediye ediyoruz. Bu sizin başarınızın yanında bir şey değil. Tüm Türkiye sizinle gurur duydu. Kalbimizin şampiyonu sizsiniz" ifadelerini kullandı. Törene katılan Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ise Milli Takım'ın Türk halkını bütünleştirdiğini, coşturduğunu ve gönüllerin şampiyonu olduğunu söyledi. Ali Ağaoğlu'nun bu jesti nedeniyle mutluluk duyduklarını ve kendisine teşekkür ettiklerini kaydeden Demirel, "Böyle bir destek bizi sevindirdi. Oyuncularımızın yaptığı hizmet hiçbir şeyle ölçülemez. Ancak bu tür destekler de oyuncularımıza büyük bir motivasyon oluyor" dedi.
Sabah Emlak


Geri Dön