30 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu, 2011 yılını nasıl geçirmek istediğini anlattı!

Ali Ağaoğlu, 2011 yılını nasıl geçirmek istediğini anlattı!

Ağaoğlu Şirketler Topluluğu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut projeleri ile ilgili olarak "Isınma turlarındayız, daha başlamadık bile" diye konuştu



Türkiye'nin tutulmaz: 2011 yılı seçim yılı. siyasi istikrar bozulmazsa Türkiye'nin önünü kimse tutamaz. 2010 yılı referandum nedeniyle siyasi anlamda sıkıntılı cfca da inşaat sektörünün büyümesi yüzde 24'lere geldi. Ben Türkiye'nin büyüme grafiğinin 2011 yılında da yukarı doğru çıkacağını düşünüyorum.

Dana başlamadık: Şu an aynı anda 11 bin 700xivarında inşaatımız sürüyor. 2011 yılında ise 10 bin konutluk projeleri daha gündeme alacağız. Bu yıl Ağaoğlu olarak yüzde 30 büyüdük. Ancak buna ısınma turu diyorum ben. daha başlamadık. 2011 çok hızlı geçecek bizim için.

Halka açılma çalışmaları: En önemisi 2011 yılında halka açılma çalışmalarımız hızlanacak. Bu anlamda da farklı bir yıl olacak. Hazırlıklarımız ve yapılanmamamız sürüyor. Kendimizi hazır hissettiğimiz an 2011 yılında halka açılmayı istiyoruz.

5 bin kişiye daha iş: Şu an şantiyelerimizde 10 bin civarında çalışan var. 2011 yılında yapılacak yatırımlarla istihdama 5 bin kişi daha eklenmiş olacak. Bu da önemli bir gelişim. Ajandamın daha dolu olacağı belli. 0 nedenle toplantı trafiği yoğun bir süreç bekliyorum. Ancak yeni bir girişim olarak 2011 yılında yurt dışında da tesis yatırımı çalışmalarımız olacak.

Biz büyürsek herkes kazanacak: Türkiye'nin çok önemli, o nedenle hedef büyüme olmalı. Biz büyürsek, grup içinde herkes kazanacak, ülke kazanacak, işçiye zamlar o oranda iyi olacak.

Romana vakit yok: Ekonomiyi yakından takipliyorum. O nedenle hemen hemen ekonomik anlamda her türlü yayını okuyorum. Fakat roman okumak vakit yok.

Tatil anlayışım yok: Çocuklarımı kit geçirip onları işe çekmek istiyorum. Dol işte de onlarla birlikte  olup, iş toplantılarımıza çağırıyorum. Benim yaşam tarzımda tatil anlayışım yok. işimi tatil gibi yapıyorum zaten ben, çünkü işimi çok seviyorum, tadını çıkarıyorum.

Dünyada sıkıntı olabilir: İstikrar bozulmadığı sürece Türkiye'de bir kriz olmayacaktır. Fakat global anlamda aşın borçlanmaların getireceği sıkıntılar olabilir.
Ekonomist


Geri Dön