30 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre için Al Jamal Cruise'yı kapattı!

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre için Al Jamal Cruise'yı kapattı!

Dünya Basketbol Şampiyonası'nda ikinci olan '12 Dev Adam'a hediye ettiği dairelerle gündeme gelen Ağaoğlu; sevgilisine rüya gibi bir gece yaşattı



Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, sevgilisi Petek Ertüre'nin doğum günü için Al Jamal Cruise adlı eğlence gemisini kapattı. Dünya Basketbol Şampiyonası'nda ikinci olan '12 Dev Adam'a hediye ettiği dairelerle gündeme gelen Ağaoğlu; sevgilisine rüya gibi bir gece yaşattı. Balık Ayhan ve Grubu'nun fasıl yaptığı gece, romantik danslarla başlayıp oryantalle son buldu. Petek Ertüre, dansözler eşliğinde getirilen doğum günü pastasının mumlarını alkışlar eşliğinde söndürdü.

Romantik dans
Ali Ağaoğlu ile Petek Ertüre, gecenin açılışını romantik bir dans ile yaptı. Ertüre, yeşil şifon elbisesi, aynı renk ayakkabıları ve takılarıyla sade bir şıklık sergiledi.
Sabah

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Romantik Ağa
Ali Ağaoğlu, yeniden barıştığı sevgilisi Petek Ertüre'nin yaş günü için Jamal Cruise adlı mekanı kapattı. Ağa, jestiyle sevgilisinin gönlünü aldı!

Başarılı işadamı Ali Ağağolu, dünya ikincisi olan Basketbol Milli Takımımız'dan sonra şimdi de sevgilisi Petek Ertüre'ye yaptığı jestle gündeme geldi. Güzel aşkından birkaç hafta önce ayrılan ve bu arada eski sevgilisi Sophia ile beraber alan Ağaoğlu, "Petek aşkına devam" dedi.

Yeniden barıştığı Petek Ertüre'nin yeni yaşı için Al Jamal Cruise adlı mekanı kapatıp sosyetik mekanda dillere destan bir parti verdi. Çiftin romantik dansıyla başlayan parti, dansözlü eğlenceyle devam etti.
Takvim


Geri Dön