27 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu'ndan 12 Dev Adam´a My World Europe'den ev!

Ali Ağaoğlu'ndan 12 Dev Adam´a My World Europe'den ev!

Ali Ağaoğlu, Dünya Şampiyonası´nda final oynayan 12 Dev Adam´a yeni projesi My World Europe´dan konut hediye edecek



Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Dünya Şampiyonası´nda final oynayan ve ülkemize dünya ikinciliği gururunu yaşatan A Milli Basketbol takımı 12 Dev Adam´a, yeni projesi My World Europe´dan hediye edeceğini duyurduğu daireleri Salı günü düzenlenecek basın toplantısıyla teslim ediyor.

Ataşehir´deki Ağaoğlu Merkezi´nde gerçekleştirilecek ve Milli takımın teknik heyetle birlikte tam kadro bulunacağı toplantı  14 Eylül 2010 Salı günü saat 11:00'de başlayacak.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Ali Ağaoğlu'ndan 12 Dev Adam'a 400 bin TL'lik daire
Dünya Basketbol Şampiyonası'nda finalde ABD'ye elenerek gümüş madalyayı alan 12 Dev Adam'a Ağaoğlu'ndan 400 bin TL'lik ev primi. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 12 Dev Adam'a hediye ettiği dairelerle ilgili detayları sabah.com.tr'ye verdi. Basketbolculara jest yapan Ali Ağaoğlu oldu. Ali Ağaoğlu basketçilere finale çıkmaları durumunda birer daire sözü verdi ve sözünü de tuttu. Ali Ağaoğlu'nun sözünü ettiği daireler Ağaoğlu'nun son projesinde. Başakşehir- Ayazma'da Atatürk Olimpiyat Stadına komşu olarak inşa edilen My World Europe projesinden basketbol milli takım oyuncularına ve teknik kadroya toplam 15 daire tahsis edildi.

ENERJİSİNİ KENDİ ÜRETİYOR
Olimpiyat stadına çok yakın olan projeler hakkında detayları veren Ağaoğlu, "Burasının sporcuların ruhuna da uygun olacağını düşündük. Toplam 3 bin 100 konutluk bir proje. Buradan 15 tane 3+1 daire ayırdık. 170 metrekarelik dairelerin değerleri 400 bin lira" dedi. Pool Residence, Arena Residence ve Golf Residence olmak üzere 3 bölümde yer alan projenin içerisinde bulunan doğalgaz çevrim santrali ile sitenin elektrik enerjisi ihtiyacının tamamı karşılananıken kojenerasyon sistemi ile doğalgaz santralinin atığından da sitenin ısınma ihtiyacı giderilecek.
Sabah

"Birinci olsalardı 4+1 olacaktı"
İşadamı Ali Ağaoğlu, 12 Dev Adam'a hediye ettiği dairelerle ilgili detayları sabah.com.tr'ye verdi...

Basketbol Milli takımının oldukça büyük bir başarı göstererek ABD'nin ardından dünya ikincisi olması kesenin ağzını da açtırdı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan milliler finale yükselince milli takım sporcularına 1.5 milyon dolar prim vereceğini açıklamıştı.
Başbakan'ın bu adımından sonra işadamları da hediye yarışına girdi.

Basketbolculara jest yapan işadamlarından biri de Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu oldu. Ali Ağaoğlu basketçilere finale çıkmaları durumunda birer daire sözü verdi ve sözünü de tuttu.

Ali Ağaoğlu'nun sözünü ettiği daireler Ağaoğlu'nun son projesinde. Başakşehir-Ayazma'da Atatürk Olimpiyat Stadına komşu olarak inşa edilen My World Europe projesinden basketbol milli takım oyuncularına ve teknik kadroya toplam 15 daire tahsis edildi. Ali Ağaoğlu dairelerle ilgili şu detayları veriyor:

"DEĞERLERİ 400 BİN LİRA"

"Proje Olimpiyat stadına çok yakın. Burasının sporcuların ruhuna da uygun olacağını düşündük. Toplam 3 bin 100 konutluk bir proje. Buradan 15 tane 3+1 daire ayırdık. Daireler 170 metrekare ve piyasa değerleri 400 bin lira. İkinci oldukları için 3+1 daire verdik, birinci olsalardı 4+1 daire verecektik. Projede inşaat başladı ve 2 yıl içinde daireleri sahiplerine teslim etmiş olacağız."

İŞTE O PROJENİN ÖZELLİKLERİ:

Ağaoğlu'nun Ayazma'daki projesi My World Europe henüz satışa çıkmadı. 15 Eylül'de ilk lansmanı yapılacak, 23 Eylül'de de satışa çıkacak.

My World Europe, Başakşehir-Ayazma'da Atatürk Olimpiyat Stadı'na komşu yaklaşık 200 dönümlük bir arazi üzerinde kuruluyor. Proje Pool Residence, Arena Residence ve Golf Residence olmak üzere 3 bölümde yer alan 17 blokta toplam 3080 konut ve 20 ikiz villadan oluşuyor.

Pool Residence, tam 130m. uzunluğunda dev bir yüzme havuzunun her iki yanında konumlandırılmış 6 adet bloktan oluşurken, Arena Residence projenin merkezinde dekoratif bir açık havuz etrafında sıralanmış mağazalardan oluşan bir açık hava alış veriş merkezini saran karşılıklı 2 yapıdan oluşuyor. Üçüncü bölüme adına veren golf klübü ve kısa tur pist ise Golf Residence'ın 5 bloğuna komşu olacak şekilde konumlandırıldı.

My World Europe projesi içerisinde bulunan doğalgaz çevrim santrali ile sitenin elektrik enerjisi ihtiyacının tamamı karşılanacak. Kojenerasyon sistemi ile doğalgaz santralinin atığından da sitenin ısınma ihtiyacı karşılanacak. My World Europe, böylece dünya standartlarında ısı yalıtım teknolojisiyle minimum enerji tüketecek şekilde tasarlanan binalar, maksimum verimlilik ve minimum atık ile şu ana kadar geliştirilen çevreye en duyarlı proje ünvanını kazanıyor.

"Referandum sonucu istikrarı devam ettirecek"
Referandum sonucunu değerlendiren Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, referandumda "evet" sonucu çıkmasının ekonomik istikrara katkı sağlayacağını dile getirdi. "Ekonomi artık ilk gündem maddesi olmalı diyen Ağaoğlu şunları söyledi:

"Gelişmekte olan ülkelerde istikrar çok önemlidir. Referandumdan 'evet' sonucu çıkması istikrarın devamına katkı sağlayacaktır. Artık referandum gündeminin sona erip, ekonominin olması gerektiği gibi gündemde birinci maddeye oturması gerekmektedir. 3. çeyrekte büyüme hızının daha da artmasını ve Hükümetten işsizliği aşağı çekici önlemler almasını bekliyoruz."
Sabah/Zeliha ALAGÖZ TEMİZ


Geri Dön