04 / 05 / 2024

Ali Gümüş kimdir?

Ali Gümüş kimdir?

Şu anda REMAX bünyesinde kendi şirketini kurarak kurumsallaşmış ve dünyanın diğer ülkelerinde sistemli bir şekilde çalışıp pazara hakim olan, müşteri memnuniyetini ön planda tutan Ali Gümüş kimdir? İşte Ali Gümüş...



Ali Gümüş kimdir?

Ali Gümüş biyografisini şu şekilde anlatıyor:

03/02/1950 Uşak doğumluyum. İlk ve orta eğitimimi Uşak'ta tamamladıktan sonra, Uşak'ta giriş yapmış olduğum ticaret hayatıma Avrupa‘nın farklı ülkelerinde sürdürmeye başladım.

 

1983 yılında Türkiye‘ye döndüm ve net holding bünyesinde halı kilim pazarlama danışmanı olarak çalışmaya başladım. Kısa zamanda başarılı bir çalışma ile holding bünyesinde yöneticilik ve idarecilik görevleri aldım.


1985 yılında eşim MELİHA hanım ile İzmir‘de evlendim . 1987 Yılında ilk çocuğumuz SEVİL ECE doğdu aynı zamanda şansımız da açıldı. O küçük bebek büyüdü ve NORVEÇ’te yurt dışı eğitimini de tamamladıktan sonra çalışma hayatına sağlam bir şekilde başladı. REMAX ARTEMİS ofisin de maximum sistemde çalışmalarına devam etmektedir.


Yönetici pozisyonunda olduğum NET HOLDİNG ‘e ait bazaar 77 mağazasını dan ayrılıp kendi şirketim,i şu anda MARİNA VİSTA o zamanki adı BODRUM OTEL olan işletmenin ön cephesin de halı kilim ve royal emlak./royal real Estate consultancy olarak başladım.


Ticari hayatıma uzun yıllar Avrupa ‘nın çeşitli ülkelerine başta (İtalya) olmak üzere (Almanya) İskandinav ülkeleri. Fransa ,İspanya ve Avrupa’ nın ,hatta dünyanın daha bir çok ülkesine ihracatlar yaptım.


Bu arada 1994 senesinde şu anda , SAMSUN 19 MAYIS ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ birinci sınıf öğrencisi olan ikinci şansımız SEÇİL EDA doğdu.


Gayrimenkul sektörünün kurumsallaşmamış olması , diğer sektörlerde olduğu gibi Türkiye ‘nin büyük bir eksikliği idi. Şu anda REMAX bünyesinde kendi şirketimi kurarak ,kurumsallaşmış ve dünyanın diğer ülkelerinde sistemli bir şekilde çalışıp pazara hakim olan, müşteri memnuniyetini ön planda tutan ,doğruluk ilkelerinden asla taviz vermeyen, milletler arası bir kuruluş bünyesinde müşterilerimize en iyi danışmanlık hizmetini vererek devam ediyorum.




Geri Dön