09 / 05 / 2024

Ali Kurt'tan vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime dönüşüm çağrısı!

Ali Kurt'tan vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime dönüşüm çağrısı!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden sonra kentsel dönüşüm de en çok konuşulan konular arasında yer alırken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da riskli yapıda oturduğunu düşünen vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime çağrı yaptı.



Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen ve 11 şehri etkileyen Kahramanmaraş depremlerinden sonra kentsel dönüşüm de en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. 

İstanbullular kentte başlatılacak dönüşüm projelerini merakla beklerken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da riskli yapıda oturduğunu düşünen vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime çağrı yaptı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi X hesabı https://twitter.com/AliKurtistanbul üzerinden yaptığı paylaşımda "Ortak akılla hareket edilirse, İstanbul’un kentsel dönüşümünde tarihi bir süreç yaşayabiliriz. Deprem dirençli bir İstanbul için birlikte başaralım…" ifadelerini kullandı.


KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım şu şekilde:

Riskli yapıda oturduğunu düşünen vatandaşlarımıza, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime çağrımız var. Ortak akılla hareket edilirse, İstanbul’un kentsel dönüşümünde tarihi bir süreç yaşayabiliriz. Deprem dirençli bir İstanbul için birlikte başaralım…

Ali Kurt'un paylaşımına şu yorumlar geldi:

 

Boğaz manzaralı evde 7 bin TL kira ödeyen kiracısına, ev sahibinden isyan! Evime çöktü!

Bodrum'a Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarından büyük ilgi! Gayrimenkul satışları yüzde 15 arttı! 

Hurda fiyatlarına okkalı zam! Bakır ve demir hurda fiyatları uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları


Geri Dön