02 / 05 / 2024

Ali Yerlikaya: Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'ndan ilgimizi esirgemeyeceğiz!

Ali Yerlikaya: Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'ndan ilgimizi esirgemeyeceğiz!

Tekirdağ valisi Ali Yerlikaya, “ÇTSO’nun yeni hali, sanayi kentine yakışır bir yapı olmuş. Biz Tekirdağ Valiliği olarak sizin gibi başarılı kuruluşlarımızın üzerinden ilgimizi hiçbir zaman esirgemeyeceğiz” dedi...




Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası’nın tadilat sonrası yeni haline hayran kaldığını söyleyen Tekirdağ valisi Ali Yerlikaya, “ÇTSO’nun yeni hali, sanayi kentine yakışır bir yapı olmuş. Biz Tekirdağ Valiliği olarak sizin gibi başarılı kuruluşlarımızın üzerinden ilgimizi hiçbir zaman esirgemeyeceğiz” dedi.


Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Vali Yerlikaya’yı ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Taha Ülker ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası’nı, yeni yapılanmasıyla güzelleştiğini ve son derece daha kullanışlı bulduğunu belirten Vali Ali Yerlikaya, daha sonra tek tek tüm ÇTSO birimlerini gezdi. Hizmet Binası’nı son derece mükemmel bulduğunu dile getiren Ali Yerlikaya, ÇTSO’nun sanayi kentine yakışan bir sanayi odası haline geldiğini belirtti. ÇTSO yönetimini başarılı çalışmalarından dolayı kutlayan Vali Yerlikaya, “ÇTSO’nun yeni yapılanmasını mükemmel buldum. Çerkezköy sanayisiyle önemli bir yer. Biz Valilik olarak ilgimizi sizin gibi başarılı kuruluşların üzerinden esirgemeyeceğiz. Örnek bir sanayi bölgesi olan Çerkezköy, Karaağaç ve Veliköy’ün de abisidir. Onlara da önderlik yapmasından memnuniyet duyuyoruz” dedi.


Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, odanın yeni halinin 45 günlük yoğun bir çalışma sonunda yapıldığını belirterek, “Odamızın daha işlev hale gelmesi ve birimlerin daha rahat ve seri işlem yapmaları için yeni yapılanmaya ihtiyacımız vardı. Bu yeni yapılanmayı oluşturulan proje dahilinde 45 günlük yoğun bir çalışma sonunda gerçekleştirdik. Biz her zaman Karaağaç ve Veliköy Organize sanayisine önderlik yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.



Trakya Haberleri


Geri Dön