28 / 04 / 2024

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası 5 farklı kategoride ödül veriyor!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası 5 farklı kategoride ödül veriyor!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), 40 yıldır düzenli olarak verdiği “Ekonomiye değer katanlar” ödüllerinde format değişikliğine gitti ve 2 yeni kategori eklendi. 5 farklı kategoride ödül verilecek...



BTSO Başkanı İbrahim Burkay, “Ödül törenimizi Bursa’ya yakışır yeni bir formata kavuşturduk”


Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO),  40 yıldır düzenli olarak verdiği “Ekonomiye değer katanlar” ödüllerinde format değişikliğine gitti ve 2 yeni kategori eklendi. 5 farklı kategoride yapılan değerlendirmeye göre; Bursa ilinde 2012 yılında en fazla gelir vergisi ödeyen, en fazla kurumlar vergisi veren, en fazla ihracat yapan ilk 3 firma ödül alacak. İlk 10’da yer alan firmalara ‘Başarı Beratı’ verilecek törende, bu sene ilk defa eklenen 2 kategori ile ‘Ar-Ge ve inovasyona en çok yatırım yapan’ ve ‘Bursa için en çok yatırım taahhüdünde bulunan’ ilk 3 firma da ödüllendirilecek.


BTSO tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve 26 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan BTSO Başkanı İbrahim Burkay, “40. kez düzenlenen Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni’mizi, BTSO’nun ve Bursa’nın kimliğine yakışır yeni bir formata kavuşturduk. Bursa’mızın ve ülkemizin büyümesinde aktör rolü üstlenen firmalarımıza ‘Ekonomi Oscar’larını çok özel bir organizasyonla vereceğiz” dedi. Bilgiye dayalı üretim dalgasının şekillendirdiği yeni bir döneme girildiğini söyleyen Burkay,  “Artık bilgiye dayalı üretim dalgasının şekillendirdiği yeni bir dönemin içindeyiz” diyen İbrahim Burkay, “Bu nedenle bu yılki ödül törenimize çok önem verdiğimiz Ar-Ge ve İnovasyon alanındaki yatırımları teşvik etmek ve yeni yatırımlar planlayan girişimcilerimizi motive etmek adına 2 yeni kategori ekledik” diye konuştu.


Geri Dön