30 / 04 / 2024

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni binası 2016'da tamamlanacak!

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni binası 2016'da tamamlanacak!

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Tahsin Becan, yıl sonu itibarı ile temelinin atılması hedeflenen yeni binanın 2016 yılında bitirilmiş olmasını planladıklarını söyledi.



Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Tahsin Becan, yeni binanın 2016 yılında bitirilmiş olmasını planladıklarını söyledi.


YTSO yeni bina için kolları sıvadı. Yıl sonu itibarı ile temelinin atılması hedeflenen yeni bina hakkında bilgi veren YTSO Başkanı Tahsin Becan, "YTSO’nun mevcut binası artık belediyenin, bizde belediyenin kiracısıyız. 400-500 metrekarelik bu bina bize yetmiyordu. Otopark sıkıntısı da yaşıyorduk. Yalova Belediyesinden aldığımız 3 bin 200 metrekarelik yerde yeni binamızı yapacağız. Eylül, ekim ayı gibi proje çalışmaları başlar ve yıl sonunda da muhtemelen temeli atarız. Yeni binanın bize 7 milyon lira gibi bir paraya mal olacağını tahmin ediyoruz. Bina 2016 yılı içerisinde tamamlanarak hizmete girecek. Yeni binamızda konferans salonu, meclis toplantı salonu, birimler için daha geniş ve modern çalışma alanları, makam odaları bulunacak. Bunun yanı sıra binanın en üst katını Yalova’da eskiden bulunan şehir kulübü gibi yapmak istiyoruz. Burada ayrıca nikahların, törenlerin yapılmasını da istiyoruz. Binamız bittiğinde Yalova’nın Ticaret ve Sanayi Odasına yakışır bir yer olacak. Bu binayı odamıza kazandıran yönetim olmanın da haklı gururunu yaşıyoruz" diye konuştu.


Milliyet


Geri Dön