28 / 04 / 2024

Aliağa ve Bursa santral ihalelerinin teklif süresi uzatıldı!

Aliağa ve Bursa santral ihalelerinin teklif süresi uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali’nin özelleştirilmeleri amacıyla düzenlenecek ihalelerin teklif verme sürelerini uzattı.



Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı,  Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali’nin özelleştirilmeleri amacıyla düzenlenecek ihalelerin teklif verme sürelerini uzattı. Karar Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.



SÜRE UZATIM İLANI


Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali’nin özelleştirilmeleri amacıyla ihale edilecekleri, 15/07/2015 tarihinden itibaren yayımlanan ilanlarla duyurulmuştur.

Bahse konu ilanda belirtilen ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi ve saati;

• Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali için 15/03/2016 günü saat 17:00’ye,

• Bursa Doğalgaz Santrali için ise 21/03/2016 günü saat 17:00’ye

kadar uzatılmıştır.


Haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca, Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri ile Bursa Doğalgaz Santrallerinin özelleştirilmesinde son teklif verme süresi uzatıldı.


Konuyla ilgili ilan Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.


Buna göre, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından, Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali'nin özelleştirilmesinde daha önce 29 Ocak 2016 olarak belirlenen ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi 15 Mart 2016'ya ertelendi.


Bursa Doğalgaz Santrali için ise daha önce 12 Şubat 2016 olarak belirlenen ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi 21 Mart 2016 olarak belirlendi.


Dünya


Geri Dön