28 / 04 / 2024

Aliağa'da vergi yapılandırması ve imar barışı toplantısı yapıldı!

Aliağa'da vergi yapılandırması ve imar barışı toplantısı yapıldı!

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin 7143 Sayılı Kanun” ile ilgili toplantı yapıldı.



Aliağa Ticaret Odası (ALTO), Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin 7143 Sayılı Kanun” ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Aliağa Ticaret Odası, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Aliağa Belediyesi, Aliağa Vergi Dairesi Müdürlüğü ve Aliağa Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan ve Aliağa Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Hüseyin Akkanat’ın sunumu ile gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına iş dünyası temsilcileri ve vatandaşlar katılım gösterdiler.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, seminerin açılış konuşmasını yapan ALTO Başkanı Ömer Ertürk, “7143 sayılı vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun ve getirilen düzenlemelerle ilgili vatandaşlarımızı bilgilendirmek için bu toplantıyı düzenledik ve konunun uzmanlarını bugün toplantımıza davet ettik. Anılan kanun ile ilgili işin tüm detaylarını A’dan Z’ye uzmanlarımız size aktaracaklar. Kendilerine katılım gösterdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.
 


Geri Dön