28 / 04 / 2024

Almalar-İskurt-Nergo Hill Kartal fiyat!

Almalar-İskurt-Nergo Hill Kartal fiyat!

Firma: Almalar, İskurt, Nergo İş Ortaklığı

Proje: Hill Kartal

Almalar-İskurt-Nergo Hill Kartal fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Kartal Yakacık'ta hayata geçirilen projede yüzde 15 lansman indirimi uygulanıyor.



Hill Kartal Residence lokasyon olarak Marina'ya 8 dakika, E-5 karayoluna ve Kartal Metro istasyonuna 2 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanına 12 dakika yakınlıkta yer alıyor. 


Almalar-İskurt-Nergo  Hill Kartal  fiyat listesi konut tiplerine göre farklılık gösteriyor. 193 adet daireden oluşan proje 5 bin 821 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 


Hill Kartal Rezidans'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ara kat dubleks dairelere yer veriliyor. Proje 13 ve 28 katlı 2 blok halinde inşa ediliyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yakacık'ta bulunan Hill Kartal Konutları'nın alanları 77,61 metrekare ile 175,92 metrekare arasında değişiyor. 

Almalar-İskurt-Nergo Hill Kartal fiyat!

Yakacık Hill Kartal Evleri fiyatları yüzde 15 lansman indirimi ile birlikte 264 bin TL'den 225 bin TL'ye düşüyor. Projenin 2018 yılı Haziran ayında tamamlanması planlanıyor. 


Hill Kartal Residence'de buhar odaları, basketbol ve voleybol sahası, iki çocuk parkı, tenis tortu, çocuk bakım ünitesi, sauna, açık kapalı yüzme havuzları, kafeterya, açık fitness alanı, yürüyüş alanı, şelale ve sinema salonu gibi sosyal donatı alanları sunuluyor. 

21 soruda Hill Kartal Almalar-İskurt-Nergo projesi!

Hill Kartal Yakacık adres: Hürriyet Mah. Çalıkuşu Sok. No: 40 Kartal/ Yakacık/ İSTANBUL


Hill Kartal satış ofisi iletişim

Telefon: 444 90 61

Web: www.hillkartal.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön