09 / 05 / 2024

Alman devi o şehre fabrika kuruyor! Bu yatırım binlerce kişiye ekmek kapısı olacak! Hemen bakın!

Alman devi o şehre fabrika kuruyor! Bu yatırım binlerce kişiye ekmek kapısı olacak! Hemen bakın!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Alman devi o şehre fabrika kuruyor... Bu yatırım binlerce kişiye ekmek kapısı olacak... Hemen bakın...



Karar'da yer alan habere göre, Alman bağlantı elemanları ve endüstriyel işleme sistemleri üreticisi Böllhoff, Egenin incisi İzmir'de fabrika yatırımına başladı. 

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, İZBAŞ (İzmir Serbest Bölgesi) tarafından yapılan açıklamaya göre, toplamda 25 ülkede 14 üretim tesisi olan şirket, İZBAŞ'ta yeni bir fabrika kurmak için çalışmalarına başladı. 

Söz konusu bu yatırımın toplam maliyeti 600 milyon Türk Lirası olacak. Merakla beklenen bu fabrikanın gelecek sene haziran ayında faaliyete geçmesi planlanıyor.

Alman devi o şehre fabrika kuruyor! Bu yatırım binlerce kişiye ekmek kapısı olacak! Hemen bakın!

İzmir Serbest Bölgesi Genel Müdürü Gürsel Bahçıvancılar'ın açıklamasına göre, merakla beklenen bu fabrika çeşitli sektörlere yönelik olarak özel üretimler yapacak. Rüzgar enerjisinden otomotiv ve havacılık sektörlerine, beyaz eşyadan diğer birçok sektöre kadar geniş bir yelpazede faaliyet gösterecek olan söz konusu bu fabrika, yüksek katma değer sağlayacak. 

İzmir Serbest Bölgesi Genel Müdürü Gürsel Bahçıvancılar konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada söz konusu bu yatırımın Türk ekonomisine ve İZBAŞ'a kazandırılmasından büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.

Paylaşılan detaylara göre, İzmir Serbest Bölgesi Genel Müdürü Gürsel Bahçıvancılar, İZBAŞ'ın yenilenebilir enerji sektörüne ekipman üretimi gerçekleştiren şirketler başta olmak üzere her sektörden birçok yerli ve yabancı sermayeli şirketin ilgisini çektiğini kaydetti. Bölgedeki doluluk oranının yüzde 90'a yaklaştığını dile getiren İzmir Serbest Bölgesi Genel Müdürü Gürsel Bahçıvancılar, yer tahsisi yapmakta zorlandıklarını ve seçici davrandıklarını dile gkaydetti.


Geri Dön