16 / 05 / 2024

Alman devinden İzmir'e büyük yatırım

Alman devinden İzmir'e büyük yatırım

Almanya merkezli Böllhoff, bir ilimize fabrika yatırımına başladığı açıkladı. Yatırımın binlerce kişiye ekmek kapısı olacağı açıklandı. İşte tüm detaylar...



Böllhoff'un İzmir'deki fabrika yatırımı, bölge ekonomisine önemli bir katkı sağlayacak ve binlerce kişiye istihdam imkanı sunacak. Aynı zamanda İZBAŞ'ın bölgedeki endüstriyel gelişimine ve uluslararası işbirliklerine olan güveni ve ilgisi de artıracak.

BÖLLHOFF

1877 yılında Herdecke şehrinde kurulan şirket günümüzde dünyanın en önde gelen bağlantı elemanları ve işleme sistemleri üreticilerinden ve tedarikçilerinden birisidir. Bir aile yönetimi şirketi olarak oldukça kalifiye çalışanlar, yenilikçi ürünler ve müşteri odaklı hizmetler vasıtasıyla elde edilecek uzun dönemli başarıya odaklanmış bulunuyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön