17 / 06 / 2024

Almira Residence 'ta 69 bin TL'ye!

Almira Residence 'ta 69 bin TL'ye!

Metrobüsün gelmesiyle beraber İstanbul 'un yeni gözdesi haline gelen Beylikdüzü 'nde Almira Residence projesinde stüdyo , 1+1, 2+1,3+1,4+1 seçenekleri bulunuyor. Yaşamın yıl sonunda başlayacağı projede en dikkat çekici özelliklerden biride aidatların çok



Altun Yapı 'nın   yaptığı açıklamaya göre,   artık residans konforu yaşamak isteyenlerin Almira Residence 'ta   çok büyük maliyetlere katlanmayacağı, maliyet olayını Altun Yapı 'nın 2 adet ticari alanı ve 2 daireyi   yönetime bağışlamasından dolayı buradan gelecek gelir ile aidatları minimum seviyeye düşürdüklerini belirtti.

Diğer büyük özellik ise akıllı ev sistemini projeye dahil etmeleri. Akıllı ev sisteminde internet üzerinden daireyi dışarıdan izleme, elektrik, su, klima ayarları, sosyal tesisleri izleme olanağını sunuyor. Bu şekilde güvenlik ön plana alınmış.

Bu sistem içerisinde daha yüzlerce hizmeti sığdırmak mümkün.
7100 m2 alan içerisinde 3 blok 14 kattan oluşan projede, recepsiyon, lobi, vale, hauskeeping, sauna, buhar banyosu, spor salonları, kuaför, yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı otopark, tenis kortu, basketbol voleybol sahası, kreş, 24 saat açık lux restaurant, call center ve 24 saat güvenlik hizmetide sunuluyor.

Tel: 0212 853 53 23
www.altunyapi.com.tr


Geri Dön