15 / 05 / 2024

Alrakaaez İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Alrakaaez İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Anas Chamtıeh ve Ola Hayek ortaklığında kuruldu. 



Alrakaaez İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Anas Chamtıeh ve Ola Hayek ortaklığında kuruldu. 

Alrakaaez İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT SANAYİNDE KULLANILAN MALZEME VE EKİPMANLAR İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo, mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. İnşaat sanayi ve konutlarla ilgili her türlü plastikten mamul boru, doğrama, kapı, pencere, sineklik, dekorasyon ve süs eşyası, masa ve sandalye gibi malzemelerin imalatını, ithalatını, ihracatını yapmak. İnşaat malzemelerinin ve özellikle tuğla, kiremit, asmolen, ateş tuğlası, fırınlanmış kum, çimento alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. DIŞ TİCARET Şirket yurt içinde, dışında ve serbest bölgelerde her türlü dış ticaret, alım satım, komisyonculuk,ithalat ihracat, danışmanlık, taahhüt işleri, iç ve dış temsilcilik, depoculuk, aktif depo, özel antrepoculuk işlerini organize edebilir veya yapabilir, ihracatçı birliklerine üye olabilir ve teşvik tedbirlerinden yararlanabilir. Şirket amacını gerçekleştirmek için konusuna giren veya girmeyen her türlü emtianın yurtiçinde ve yurt dışında pazarlaması, ithalat ihracatını, imalatını yapar yaptırır.Şirketin konusu ile ilgili her türlü gayri menkulleri , menkul mallar , şirket konusu ile ilgili motorlu kara nakil vasıtaları ile makine ve tesislerin alınması, satılması, kiraya verilmesi, kiraya alınması, gayri menkuller üzerinde aracılık yapmamak kaydı ile her türlü ayni ve şahsi hakların tesis ve tecili, tasarruflarında bulunur.


Geri Dön