29 / 04 / 2024

Alsecco yeni ürünleri ile 2013 Yapı Fuarı 'nda!

Alsecco yeni ürünleri ile 2013 Yapı Fuarı 'nda!

Alsecco, 24-28 Nisan’da Tüyap Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek Yapı Fuarında yerini alıyor



Isı yalıtımında ve dış cephede uzman kimliğiyle öne çıkan Alsecco, bu yıl 36.’sı düzenlenen İstanbul Yapı Fuarı’nda iki yeni mantolama sisteminin de lansmanını yapıyor. “Carbon Devrimi” sloganı ile dikkatleri çekecek olan Alprotect Carbon paket sistemi, Alsecco’nun carbon fibre teknolojisi ile üretilen organik mantolama sistemidir. Yüksek darbe dayanımı, koyu ve yoğun renklerin de kullanılabildiği geniş son kat renk yelpazesi, elastik son kat kaplaması ile özellikle darbe dayanımı tercih edilen okul, hastane gibi yapılarda mimar ve mühendislerin tercihi olacaktır.


Fark Yaratan, Son Teknoloji Ürünler

Alprotect Nova, Alsecco patentli astarlı taşyünü ile taşyünü üzerine uygulanan ısı yalıtımı sıva tabakasının kısa sürede kuruyup çatlak oluşma riskini azaltan bir çözümdür. Yine darbe dayanımı, elastik son kat kaplama ve canlı renklerin kullanımı bu sistemde de söz konusudur.

 

Alsecco bu iki yeni mantolama sisteminin yanı sıra alternatif kaplama sistemleri olan Alsecco Kompakt Laminat, Alsitex Photo Design, Alsecco Elastic Brick Tile ve Alsecco Püskütme Granit ile cephelerde fark yaratmaya devam edecek.


Alsecco Kompakt Laminat, çok sayıda kraft kâğıdı öz ve EBC (Elektron Bombardımanı Kürü)’ne tabii tutulmuş yüzey tabakasının yüksek sıcaklık ve basınç altında preslenmesi sonucu oluşan dekoratif dış cephe kaplama malzemesidir. Alsecco Kompakt Laminat Cephe Sistemleri nefes alabilen cephe sistemleri olarak her tür yapı türünde rahatlıkla kullanılabilmektedir. Özellikle ahşap görünümlü ürünlerin tercih edildiği Türkiye pazarında Alsecco kalitesi ile pazarda aranan ürünler arasında yerini alacaktır.


Alsecco Elastic Brick Tile dış cephe ısı yalıtım sistemleri için esnek ve hafif yapısı ile ideal bir kaplama malzemesidir. Her biri elişçiliği ile hazırlanan Alsecco Elastic Brick Tile elastik tuğlalarda kullanılan yüksek kaliteli hammaddeler elastik tuğlanın geleneksel tuğla görüntüsü ve rengini almasına da yardımcı olmaktadır.


Alsecco Püskürtme Granit içeriğinde doğal granit parçaları bulunan, akrilik reçine bağlayıcılı su bazlı bir kaplama malzemesidir.  Yapısında hiçbir şekilde renk pigmenti bulunmayan Alsecco Püskürtme Granit kaplamanın rengi tamamen doğal granit parçacıklarından gelmektedir. Alsecco Püskürtme Granit özellikle granit görüntüsü istenilen her türlü otel, AVM; ticaret merkezi konut gibi yapılarda hem dış mekanda hem de iç mekanda alternatif çözümler yaratmanıza yardımcı olmaktadır.


Alsitex Photo Design ile cepheleriniz birer sanat eserine dönüşüyor. İstenilen görseli UV dayanımı yüksek özel ürünlere baskı alarak cephelerinizde sonsuzluğa taşıyabiliyor.


Geri Dön