02 / 05 / 2024

Alternatif Bank’tan İK alanında dev adım! Banka çalışanları 4 hafta ofis dışından çalışabilecek!

Alternatif Bank’tan İK alanında dev adım! Banka çalışanları 4 hafta ofis dışından çalışabilecek!

Alternatif Bank Türk bankacılık sektöründe bir ilke imza atarak ‘Alternatif Yaz’ uygulamasını başlattı. Genel müdürlük çalışanları, yaz aylarında 4 boyunca ofis dışından çalışabilecek.



Pandemiyle birlikte hayatımıza giren uzaktan çalışma salgın riski ortadan kalkmasına rağmen bazı işyerlerinde halen devam ediyor. Hatta birçok sektörde hibrit çalışma modeli işverenler tarafından da desteklenen kalıcı bir modele dönüştü. Yeni çalışma modeli çalışanları da mutlu ediyor.

Alternatif Bank bankacılık sektöründe bir ilke imza atarak ‘Alternatif Yaz’ uygulamasını başlattı. Geçen yıl ilk kez başlatılan uygulama kapsamında, halen hibrit sistemde çalışan Alternatif Bank genel müdürlük çalışanlarına, yaz aylarında 4 hafta boyunca ofis dışından çalışma imkanı sunduğunu açıkladı. Yaz uygulamasının sadece İstanbul ile sınırlı olmadığı, Türkiye’nin neresinde olursa olsun bütün çalışanların bu uygulamadan yararlanabileceği belirtildi.

Alternatif Bank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Hale Ökmen Ataklı, konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, hem uzaktan çalışmayı hem de esnek çalışmayı birlikte sunan yeni nesil çalışma modeli AlterFlex ile çalışanlarına kolaylık sağladıklarını dile getirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön