30 / 04 / 2024

Altın 24 saat sonra bu kadar olacak! Analistler peşe peşe açıkladı! Hemen bakmayan bin pişman!

Altın 24 saat sonra bu kadar olacak! Analistler peşe peşe açıkladı! Hemen bakmayan bin pişman!

Analistlerin aklınızı başınızdan alacak güzel bir haber geldi. Altın 24 sonra bu seviyeyi görecek! Çeyrek, gram ve ons altın bu kadar olacak! Analistlerden flaş açıklama peş peşe geldi. Hemen bakmayan, bin pişman!



Bütün dünya Aralık ayının 13/14'ü dört gözle bekliyor. FED, bu tarihlerde faiz oranlarını açıklayacak. Bu veriler altın, dolar ve bitcoin gibi birçok yatırım ürününü büyük ölçüde derinden etkileyecek.

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gelecek haftaki toplantısında faiz oranlarını 50 baz puan artırma beklentisi güçlü olmaya devam ediyor, ancak resesyon endişeleri ve Çin'deki gelişmeler emtia fiyatlarını baskılıyor. ABD'de resesyon sinyali olarak kabul edilen ABD 10 yıllık Hazine tahvil getirisi ile 3 aylık Hazine tahvil faizi arasındaki fark 80 baz puan civarında ve 2000'den beri en yüksek seviye.

Analistler bu iddialarla ilgili şoke eden tahminlerde bulundu ve ardından bir açıklama geldi: Analistler gram ve çeyrek altının bir gün içinde daha da yükseleceğini söylüyor. Peki 1 gram altın ne kadar? Çeyrek altının değeri ne kadar Altının fiyatı ne olacak? İşte tüm detaylar...

Altın 24 saat sonra bu kadar olacak! Analistler peşe peşe açıkladı! Hemen bakmayan bin pişman!

Analistler, altının ons fiyatının 1800 dolar seviyesine ulaştığına dikkat çekti. Analistler, Fed'in önümüzdeki hafta 75 baz puan yükselmesi halinde 1725-1750 bandına ulaşabileceğini söyledi.  Analistlere göre; faiz oranlarını 50 baz puan artırırsa, altın fiyatlarının 1800 doların altına kapanmadan önce biraz düştüğünü göreceğiz.

 ÇEYREK ALTIN UÇUŞA GEÇECEK! 

Analistler, çeyrek için şok edici altın fiyat tahminleri yayınladılar. Analistler, çeyrek altın fiyatlarının önümüzdeki beş gün içinde 1800 TL'ye çıkabileceğini söyledi. Uzmanlar, yeni yılın hemen ardından yükselmesi beklenen altının çeyreğinin fiyatının önümüzdeki iki ay içinde kademeli olarak 1800 ve ardından 1850 seviyelerine çıkabileceğini belirtti.  

 GRAM ALTIN BU KADAR OLACAK!  

Analistler, altının gram fiyatının 24 saat içinde 1100 TL'yi görebileceğini vurguladı. Uzmanlar yılbaşından sonra altın fiyatlarının 1150 TL seviyelerine çıkacağını söylüyor.  Bu nedenle birkaç gram altını olan vatandaşlara satış yapmamaları, altını olmayan vatandaşlara ise almaları önerildi.  

İSLAM MEMİŞ MÜJDEYİ VERDİ!  

Ünlü piyasa uzmanı İslam Memiş, altının baskı altında olduğunu vurgulayarak, yakında yeni rekorların geleceğini söyledi. Önce 1.100 lirayı test edeceğini söyleyen ünlü piyasa uzmanı İslam Memiş, altının geleceği seviyeyi sırasıyla açıkladı.   

Tanınmış piyasa analisti İslam Memiş, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) Aralık ayında alacağı faiz kararından umutlu olduklarını söyledi. Memiş, FED'in 50 baz puan artırma ihtimalinin çok yüksek olduğunu düşüdüğünü açıkladı. İslam Memiş, faiz kararının ardından baskı altına giren altın ve gümüşün rekor seviyelere ulaşacağını açıklayarak yatırımcılara müjdeyi verdi.  

Emekli promosyonunda kızgın yarış durulmuyor! Hâlâ vaktiniz varken hemen bankaya koşun! 
Asgari ücretin 2023 muamması! Yeni asgari ücret ne kadar olacak? Rakamı görenin aklı başından uçtu! Hemen bakın!
Ziraat Bankası`ndan müjde! Hemen buraya bakın! Son tarih 31 Aralık 2022!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön