03 / 05 / 2024

Emekli promosyonunda kızgın yarış durulmuyor! Hâlâ vaktiniz varken hemen bankaya koşun! 

Emekli promosyonunda kızgın yarış durulmuyor! Hâlâ vaktiniz varken hemen bankaya koşun! 

Emekli promosyonlarında aralık fırtınası başladı. Aralık 2022 emekli promosyon veren bankalar listesi en çok araştırılan konulardan birisi oldu. Bu rakamları gören emekli zil takıp oynayacak. İşte güncel emekli promosyonu tutarları...



Bankaların emekli promosyonunda yarış kızıştı. S SGK'nın maaşlara göre temel promosyon tutarlarını güncellemesinin ardından bankalar da devreye girdi. Kampanyalar güncellendi. Emeklilere 7 bin 500 TL'ye varan ödemeler yapılmaya başlandı.

Emekli aylığınızı aldığınız bankanın web sitesinden emekli maaşı promosyon sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz Bu anlamda TC kimlik numarası ve doğrulama kodunun girilmesi yeterli olabilir.

 Emekli promosyonunda kızgın yarış durulmuyor! Hâlâ vaktiniz varken hemen bankaya koşun! 

Hâlihazırda kamu veya özel sektörde aktif olarak çalışmakta olan ve kamu veya özel kuruluşlardan emekli olma hakkı elde ederek emekli olan7emekli maaşı alan vatandaşlara verilen fonlardır. 2017 yılında Hükümet, SGK vasıtası ile bankalarla bir protokol imzalamıştı.

SGK, kamu bankalarının yanı sıra 18 özel banka ile de emeklilere banka promosyonu ödemesi için anlaşma imzaladı ve ödemeler Mart ayında başladı. Peki, hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön