17 / 05 / 2024

Altın 3 gün sonra bu kadar olacak! Analistler teker teker açıkladı! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!    

Altın 3 gün sonra bu kadar olacak! Analistler teker teker açıkladı! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!    

Altın piyasalarında meydana gelen düşüş sonrası, yatırımcıların aklı karıştı. Analistler altının 3 gün sonra geleceği rakamı açıkladı. Analistler teker teker uyardı. Hemen bakın, sonra pişman olmayın! İşte altının 3 gün sonra geleceği seviye...



ALTIN 3 GÜN SONRA BU KADAR OLACAK!

Amerikan Merkez Bankası FED'in 20-21 Eylül'de açıklayacağı faiz kararı ile altının değeri baştan yazılacak. Para piyasalarında Fed'in 20-21 Eylül'de 75 baz puanlık faiz artırımına gitme olasılığı oldukça fazla görülüyor.

Analistler, FED'in faiz arttırması durumunda dolar ve bin 675 dolara kadar düşen Altının ONS'unun bin 660 dolara gerileyeceğini belirtti. Bu tahminin gerçeğe dönüşmesi hâlinde gram altında da düşüşler meydana gelebilir fakat Analistler, gram altınında yaşanacak bu düşüşlerin kalıcı olmadığını belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön