05 / 05 / 2024

Altın 6 gün sonra bu kadar olacak! Analistler tek tek açıkladı! Hemen bakın, pişman olmayın!

Altın 6 gün sonra bu kadar olacak! Analistler tek tek açıkladı! Hemen bakın, pişman olmayın!

Altın ve dolar piyasasında hareketli hava sürerken, yatırımcılar ne yapacağını şaşırdı. Vatandaşlar altının ne kadar olacağını merak ederken, Analistler altının 6 gün sonra geleceği rakamı duyurdu.



ALTIN 6 GÜN SONRA BU KADAR OLACAK!

Amerikan Merkez Bankası FED'in 20-21 Eylül'de tüm dünya ile paylaşacağı faiz kararı ile altının geleceği yeniden yazılacak. Para piyasalarında Fed'in 20-21 Eylül'de 75 baz puanlık faiz artırımına gitme ihtimali oldukça yüksek olacağı öngörülüyor. 

Analistler,  Amerikan Merkez Bankası FED'in faiz artırırsa bin 700 dolar ve bin 720 dolar aralığında gezinen Altının ONS'unun bin 680 dolara gerileyeceğini açıkladı. Bu tahminin hayata geçmesi durumunda gram altında da düşüşler meydana gelebilir ancak Analistler, gram altının bin TL'nin inmeyeceğini düşündüklerini bir kez daha açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön