01 / 05 / 2024

Dolar sadece 2 hafta sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe uyardı! Hemen bakmayan, bin pişman!

Dolar sadece 2 hafta sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe uyardı! Hemen bakmayan, bin pişman!

Dolar ile ilgili nefes kesen bir açıklama yapıldı. Analistlerin açıklaamlarına göre dolar 2 hafta sonra bu kadar olacak! İşte diğer detaylar…



Altın ve dolar piyasalarında dengelerin değişmesi ile analistler, dolar ile şok eden bir açıklama yaptı.

Analistler doların son zamanlarda yaşadığı düşüşten kurtulacağını açıkladı. Analistler, son uyarıları olduğuna dikkat çekerek doların sadece bir ay sonra geleceği seviyeyi duyurdu.

Dolar sadece 2 hafta sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe uyardı! Hemen bakmayan, bin pişman!

Tartışmalı yatırım araçlarından biri olarak akıllara kazınan dolar kafa karışıklığına neden olmayı sürdürüyor. Uzun süredir 19 lira olması beklenen ve akıbeti merak uyandıran dolar için ekonomist ve analistlerden açıklamalar yağıyor.

Dolar kuru, güne 18,63 TL seviyesinden başladı. Güncel Dolar kuru fiyatları, yüzde 0,06 yükseliş yaşarken anlık olarak 18,64 liradan işlem görüyor. Canlı Dolar kuru, gün içerisinde en yüksek 18,68 TL seviyesini; en düşük ise 18,61 TL seviyesini gördü. 

Euro kuru, güne 19,27 TL seviyesinden başladı. Güncel Euro kuru fiyatları, yüzde 0,10 yükseliş yaşarken anlık olarak 19,29 liradan işlem görüyor. Canlı Euro kuru, gün içerisinde en yüksek 19,39 TL seviyesini; en düşük ise 19,25 TL seviyesini gördü.

İşte diğer ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön