Altın & Dolar

Altın alalım mı, bekleyelim mi? Altının efendisi İslam Memiş 'son şans' dedi, tarih verdi!

Altın fiyatları, bayramın bitmesiyle birlikte yatay seyrediyor. Altın fiyatları yakından takip edilirken, yatırımcılar ''altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusuna yanıt arıyor. Altının efendisi İslam Memiş 'son şans' diyerek tarih verdi.  Yatırımcılar altın alalım mı, bekleyeli mi? sorusuna yanıt ararken Altının efendisi İslam Memiş 'son şans' diyerek tarih verdi

Altın fiyatları geçtiğimiz günlerde Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarından sonra  gerilemeye başladı. Yatırımcılar altın alalım mı, bekleyeli mi? sorusuna yanıt ararken Altının efendisi İslam Memiş 'son şans' diyerek tarih verdi. 

ALTIN ALALIM MI BEKLEYELİM Mİ?

ABD'deki haftalık işsizlik başvurularında düşüş yaşandı. Başvurular 26 bin kişi azalarak 239 bin seviyesine geriledi. Beklentiler ise 264 bin seviyesindeydi. Bu veriler, ABD ekonomisi için olumlu bir işaret olarak değerlendirildi ve altın fiyatları üzerinde olumsuz etki yarattı. Altın fiyatları gerilerken İslam Memiş'ten açıklama geldi. 

İSLAM MEMİŞ UYARDI: SON ŞANS!

İslam Memiş, bayram sonrasını işaret ederek, altın almak için son fırsat olduğunu söyledi.

İslam Memiş'in analizlerine göre, ABD ekonomisindeki olumlu gelişmeler ve altın fiyatlarının gerilemesi, altın almak için uygun bir zaman dilimi oluşturdu.

Ancak her yatırımda olduğu gibi altın yatırımlarının da riskleri bulunduğunu söyleyen Memiş piyasa koşullarının dikkatli bir şekilde takip edilmesi gerektiğini vurguladı.

İslam Memiş altın fiyatlarındaki düşüşlerin değerledirielmesi gerektiğine vurgu yaparak yatırımcıları uyardı. 

Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve ata altın fiyatları ne kadar oldu? Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? İşte son dakika altın fiyatları...

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Gram altın, çeyrek, yarım, tam ve ata altın fiyatları bugün yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları bugün güne yatay seviyelerde başladı. Ons altın 1919 dolardan işlem görürken gram altın 1637 liradan satılıyor. Çeyrek altın 2675 lira, yarım altın 5350 lira, tam altın 10,651 lira, ata altın 10,880 liradan işlem görüyor.

Altın yatay seyrediyor! Bugün gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet, Ata altın ne kadar? 2 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları

İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu!  Yatırımcıları peş peşe uyardı: Dikkat edin

Dolar bugün kaç TL? Dolar/TL kuru ne kadar? 2 Temmuz Pazar dolar/TL kuru

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Elinde 1 euro bile olanlar hemen baksın! Euro kurunun yönü belli oldu!