Altın & Dolar

Altın alalım mı, bekleyelim mi? İslam Memiş yarını işaret etti, son gün dedi! Yatırımcılar acil baksın!

Altın yatırımcısı 'altın alalım mı, bekleyelim mi?' sorusunu merak ederken Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi. Memiş, yarını işaret ederek alım yapmak isteyenleri uyardı.

Altın fiyatlarında aşağı yönlü hareket devam ediyor. Gram altın fiyatı bugün 2584 lira oldu. Yatırımcılar ise altın fiyatlarındaki düşüş karşısında 'altın alalım mı, bekleyelim mi?' sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın  ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, alım yapmak isteyenler için yarını işaret ederek, yarına kadar alımlarını tamamlamalarını söyledi. 

ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Altın fiyatları yükselecek mi? Altın fiyatları ne olacak? sorusu üzerine İslam Memiş bu haftaki altın piyasasında beklentisini açıkladı. Memiş, ons altının 2 bin 387 dolar seviyesinden kapanış yaptığını
Bu hafta ise 2 bin 360-2 bin 455 dolar aralığını takip edeceğini söyledi.

GRAM ALTIN YATIRIMCISI ONS ALTINI TAKİP ETSİN

Gazeteduvar'da yer alan habere göre; İslam Memiş, gram altın yatırımcısının ons altını takip etmesi gerektiğini söyleyerek ''Ons altın nereye, gram altın oraya. Gram altın da 2 bin 520-2 bin 620 lira aralığında oyalanmasını bekliyorum.'' dedi. 

GÜMÜŞ FIRSAT SUNUYOR

Ons gümüş 27,92 dolar seviyesinden kapanış yaptığını söyleyen Memiş, Bu hafta 27,90-29,30 dolar aralığında hareket edeceğini açıkladı. Memiş ''Gümüşün bugün güzel fırsat sunduğunu söyleyebilirim. Çünkü altın/gümüş rasyosu (xau/xag) 84,81 seviyesinde.'' dedi. 

ALTIN MI ALALIM, GÜMÜŞ MÜ?

Yatırımcıların çoğu altın vr gümüş arasında kalıyor. Bu hafta altın mı alalım, gümüş mü? sorusu üzerine İslam Memiş ''Altın ile gümüş, dolar ile gümüş, TL ile gümüş almak isteyenlerin haftası. Altın mı, gümüş mü? Cevabım gümüş.'' yanıtını verdi.

 

Altın kan kaybediyor! 30 Temmuz canlı çeyrek, yarım, tam, gremse ve gram altın fiyatları 2024!

22, 18 ve 14 ayar bilezik fiyatları düştü! Bilezik almak isteyenler acele etsin! 29 Temmuz 2024 altın bilezik fiyatları