27 / 04 / 2024

Altın alım satımında yeni dönem başlıyor! Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın! O gram altınlar sahte!

Altın alım satımında yeni dönem başlıyor! Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın! O gram altınlar sahte!

Altın piyasasında sahteciliğin önüne geçebilmek için altın alım satımında, Darphane tarafından yeni bir dönem başlatılıyor.



Darphane altın piyasasında yaşayanan sahteciliğin önüne geçebilmek için devrim niteliğinde yeni döneme başlıyor. 

ALTIN ALIM SATIMINDA YENİ DÖNEM!

Darphane tarafından yeni başlatılacak barkodlu takip sistemi ile altın alım-satım işlemlerinde tüketicilerin güven sorununun tarih olması bekleniyor. 

Altın piyasası yeni güvenlik önlemleriyle birlikte sahtecilikle mücadelede kritik bir adım atmış olacak. Tüketicilere sunulan bu ekstra güven altın piyasasında daha sağlıklı bir dolaşımı ve yatırımcıların güven içinde hareket etmesini sağlayacak. Bu devrim niteliğindeki hareketle beraber, altın piyasasında yeni bir dönem başlamış olacak. 

Altın alım satımında yeni dönem başlıyor! Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın! O gram altınlar sahte!

GRAM ALTIN İÇİN TAKİP SİSTEMİ!

Yeni uygulama ile gram altınlar özel bir takip sistemiyle takip edilecek.  Darphane tarafından her bir gram altına verilen benzersiz bir kod ile tüketiciler altınlarının gerçekliğinden ve değerinden emin olabilecek. Bu benzersiz kod altının tüm özelliklerini ve geçmişini taşıyacak.


BİR GRAM VE ÜZERİ ALTINI OLANLAR DİKKAT

Bir gram ve üzeri ağırlıkta altınlar üreticisi, üretim tarihi, üretim yeri, saflık ayarı, ağırlığı ve seri numarası gibi bilgileri içeren benzersiz bir kimlik kodu ile işlenecek.

Bu kod sayesinde her bir altın ürününün kaynağı kolay bir şekilde takip edilebilecek. Ayrıca, satışa sunulan her gram altın, sertifika ve özel ambalaj ile birlikte tüketicilere ulaştırılacak, böylece alıcılara altının saflığı ve orijinalliği konusunda ek bir güven sağlanacak.

Yeni takip sistemi, kuyumcu ve müşteri arasındaki güven sorununu büyük ölçüde ortadan kaldırarak, altın ve diğer kıymetli madenlerin piyasada daha şeffaf ve güvenilir bir şekilde dolaşımını sağlamayı hedefliyor.

Getirilen yenilikler sadece altın ile sınırlı kalmayacak. Gümüş, platin ve paladyum gibi diğer kıymetli madenler de bu güvenlik önlemleri kapsamına alınacak.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek ve tam altın ne kadar? Altın bugün yükseldi mi? Son dakika altın fiyatları

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar? 18 Mart altın bilezik fiyatları

Geri Dön