03 / 05 / 2024

Altın analistlerinden flaş dolar uyarısı

Altın analistlerinden flaş dolar uyarısı

Altın analistleri, altının yanında doların da bir süre güvenli liman olacağını belirterek, güvenli olmayan yatırım araçlarının tercih edilmemesi uyarısında bulundu.



Elinde parası olan vatandaşlar bu paraları nasıl değerlendirebileceklerini merak ediyor. Her dönem güvenli liman olarak görülen altının analistleri ise sıradışı bir tavsiyede bulundu.

KRİPTO PARADA BÜYÜK DÜŞÜŞ VAR

Küresel finansal piyasalarda büyük bir türbülans yaşanıyor. Yüksek enflasyon ve artan resesyon riski her tarafta ciddi oranda kayıplara sebebiyet veriyor. Kripto paralar bu hususta zirvede yer alıyor. Günlük bazda %20'ye varan kayıplar var. Arkasından hisse senetleri geliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön