06 / 07 / 2024

Altın analistlerinden flaş dolar uyarısı

Altın analistlerinden flaş dolar uyarısı

Altın analistleri, altının yanında doların da bir süre güvenli liman olacağını belirterek, güvenli olmayan yatırım araçlarının tercih edilmemesi uyarısında bulundu.



DOLAR DEĞERLENMEYE DEVAM EDİYOR

Gelişmiş ülkelerde %3'e varan günlük kayıplar var. Para birimleri cephesinde ABD Doları herşeye karşın değerleniyor. Bizim cenahta CDS risk primi 850 baz puana kadar yükseldi. Bu seviyeleri normal karşılamamak gerekir. USDTRY kuru 17.25'te. BİST100 endeksinde ise sınırlı oranda kayıplar var.

ALTIN ANALİSTLERİNDEN UYARI

Altın analistleri ise altının yanı sıra artık doların da güvenli bir liman olduğunu belirterek, güvenilmeyen yatırım alanlarına yönelinmesinin büyük risk olduğunu ifade ediyor. 

Merkez Bankası'ndan sürpriz faiz indirim kararı! 3 aylık periyotlarda kademeli olarak düşecek

Almanya'da asgari ücrete yüzde 22 zam geldi! Zam sonrası 40 saat çalışan işçi ayda 37 bin 800 lira kazanacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön