04 / 05 / 2024

Altın bilezik fiyatları fırladı! Düğünü olanlara kötü haber! 3 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları

Altın bilezik fiyatları fırladı! Düğünü olanlara kötü haber! 3 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları

Altınn bilezik fiyatları bugün altınının ons fiyatının yükselmesi ile resmen fırladı. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 14,18 VE 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira? 3 Mayıs 2023 altın bilezk fiyatları.



Altın fiyatları 3 Mayıs Çarşamba gününe yukarı yönlü başladı. Altının ons fiyatı 2000 dolar seviyesini geçti. Gram altın fiyatı ise 1382 lira oldu. Altın bilezik fiyatları ise resmen fırladı. Düğünü olanlara kötü haber. Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları son dakika ne kadar? 3 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön