28 / 04 / 2024

Altın bilezik fiyatları füze gibi fırladı! Bilezik borcu olanlara kötü haber! Bakın, altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın bilezik fiyatları füze gibi fırladı! Bilezik borcu olanlara kötü haber! Bakın, altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları seçim öncesi hızla yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün Kapalıçarşı'da 1,500 TL'yi geçerken, altı bilezik fiyatları güze gibi fırladı.Bilezik borcu olanlara kötü haber geldi! Bakın, altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 13 Mayıs 2023 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları.



Altın fiyatları bugün rekora bir adım daha yaklaştı. Kapalıçarşı'da gram altının fiyatı 1,500 TL'yi geçti. 14,18 ve 22 ayar altın fiyatları da yükselirken bilezik fiyatları adeta füze gibi fırladı. Altın bilezik almak isteyen yatırımcılar ve altın bilezik borcu olan vatandaşlar ''altın bilezik fiyatları bugün ne kadar? 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira? Altın bilezik fiyatları kaç TL?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

13 Mayıs altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira? 13 Mayıs altın bilezik fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön