15 / 05 / 2024

Altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 23 Şubat 2023 altın bilezik fiyatları

Altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 23 Şubat 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Bu kapsamda vatandaşlar altın bilezik fiyatlarını da merak ediyor. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira? 



SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI 23 ŞUBAT 2023!

Milyonlarca yatırımcı altında son durumu merak ediyor. Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar ve vatandaşlar son dakika altın fiyatlarını araştırıyor.  Yatırımcılar '' altın fiyatları ne kadar, gram altın kaç lira, çeyrek altın kaç TL?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor. Ons altın an itibariyle 1823 dolar, gram altın fiyatı 1140 lira, çeyrek altın fiyatı 1865 lira, yarım altın fiyatı 3729 lira, tam altın fiyatı 7430 liradan satışa sunuluyor.

Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar? Bilezik almak isteyenler acil... Güncel 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları ters köşe yapacak! Öyle bir rakam açıklandı ki... Bu rakamı görenler başını yerden yere vuracak

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön