29 / 04 / 2024

Altın bilezik fiyatları yükseldi! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 

Altın bilezik fiyatları yükseldi! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Altının yükselişe geçmesi ile 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları da arttı. Peki bugün altın bilezik fiyatları kaç TL oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? İşte 2 Kasım 2022 altın bilezik fiyatları..



Fed faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi ile altın fiyatları yükselişe geçti. Doların değer kaybetmesi kıymetli metaller üzerindeki baskının azalmasını sağladı ve altın fiyatları yukarı yönlü hareket etmeye başladı.

Altın bilezik fiyatları yükseldi! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 

Altının ons fiyatı bugün 1652 dolara kadar yükselirken gram altın kritik seviye olan 1,00 TL seviyesini aştı. Altının yükselişi ile beraber altın bilezik almak isteyen vatandaşlar altın bileziklerin güncel fiyatlarını araştırmaya başladı. Altın bilezik almak isteyenler ''bugnü altın bielzik fiyatları ne kadar oldu? Bilezik fiyatları kaç TL?'' sorularının ceaplarını araştırıyor.

Peki bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? Altın bilezik fiyatları bugün kaç TL? İştwe güncel altın bilezik fiyatları 2 Kasım 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön