04 / 05 / 2024

 Altın borcu olan bu ara günü gününe takip etsin... Uzmanlar o ihtimale karşı peş peşe uyardı!

 Altın borcu olan bu ara günü gününe takip etsin... Uzmanlar o ihtimale karşı peş peşe uyardı!

Kısa süre önce rekor yükselme yaşayarak 1.185 TL seviyesine çıkan gram altın bu yatay seyirde olsa da uzmanlardan uyarılar peş peşe geldi. Altında riskli tarihlere dikkat… Alım – satım yapmayı düşünenler iyi takip etmeli, yoksa zarara uğrama ihtimali var.



Yatırımcıların en güvenilir bulduğu yatırım araçlarından altın, bir süredir düşme eğiliminde ve yatay seviyelerde seyrine devam ediyor. Peki bu durum sürecek mi? Altın borcu olanlar için alış yapmakta uygun zaman mı, yoksa fiyatlar düşer mi?

İsabetli tahminleriyle tanınan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ons altında  tepki alımları olduğunu belirterek, ons altına bakıldığında bin 841 dolar seviyesinden kapanış yaptığını hatırlattı.

  Altın borcu olan bu ara günü gününe takip etsin... Uzmanlar o ihtimale karşı peş peşe uyardı!

YÜKSELME EĞİLİMİNDE AMA…

“Ons altında  1. 820 dolar seviyesinden tepki alımları gerçekleşti. Altının bu hafta boyunca yükselişini bin 865 dolar seviyesine kadar sürdüreceğini tahmin ediyorum” diyen İslam Memiş, altın alımı ya da satımı yapmak isteyenlerle ise önemli bir bilgi paylaşarak, “Ancak altında bu yükseliş seviyesinden gerileme olabilir” ifadesini kullandı.

Peki  altın alım satımı yapmak için uygun zaman mı? Fiyatlar kısa vadede yükselecek mi, yoksa düşecek mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön