05 / 05 / 2024

Altın bugün ne kadar? 31 Temmuz gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün ne kadar? 31 Temmuz gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 31 Temmuz Pazar yani piyasaların kapalı olduğu haftanın yedinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 31 Temmuz altın fiyatları!



31 TEMMUZ GRAM ALTIN NE KADAR? 

Altın fiyatları, 27 Temmuz günü açıklanan FED faiz kararının ardından kritik eşik bin lirayı aşmıştı. İşte Fed faiz kararının açıklanmasından sonra altındaki son durum! Altın yükselecek mi? Piyasaların kapalı olduğu haftanın yedinci gününde yani 31 Temmuz Pazar günü altın fiyatları araştırılıyor. Cuma günü ons fiyatındaki düşüşe rağmen dolar kurundaki yükselişe paralel değer kazanan altının gram fiyatı, günü yüzde 0,2 artış ile noktaladı.  Gram altın alış fiyatı 1.016,77 lira alış ve 1.017,60’den işlem gördü. Şu anlarda ons altın ise bin 765,52 dolar seviyelerinde işlem görüyor. 

ÇEYREK ALTIN NE KADAR? 31 TEMMUZ ÇEYREK ALTIN KAÇ TL? 

Vatandaşların ve yatırımcıların en çok tercih ettiği çeyrek altın fiyatı da araştırılıyor. Çeyrek altın, alış fiyatı 1.626,84 lira alış ve 1663,78 işlem gördü. 

31 TEMMUZ 2022 TAM ALTIN NE KADAR? 

Tam Altın alış fiyatı olarak 6.607,00 TL iken satış fiyatı da 6.695,00TL’den alıcı buluyor. 31 Temmuz Pazar günü altın fiyatları bir önceki kapanış seviyesine göre ile ilerliyor.

ÇEYREK ALTIN DÜN NE KADARDI? 

Çeyrek altın, dün yani 30 Temmuz Cumartesi günü çeyrek altın alış 1.585,82 lira alış ve 1620,85 TL’den işlem görmüştü. Geçtiğimiz haftaya göre çeyrek altın alış ve satış fiyatlarında ve genel olarak altın fiyatlarındaki yükseliş sürüyor.

Dolar bugün ne kadar? 31 Temmuz dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Tapu masrafı ne kadar tutar?

Tapu harcı ödemesi nasıl yapılır?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön