02 / 05 / 2024

Altın bugün ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? 8 Ekim 2022 altın fiyatlarındaki son durum..

Altın bugün ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? 8 Ekim 2022 altın fiyatlarındaki son durum..

Altının bugün kaç Türk Lirası olduğuna dair pek çok soru yatırımcılar ve vatandaş tarafından araştırılmaya devam ediyor. 8 Ekim 2022 tarihinde piyasaların kapalı olduğu hafta sonunda gram altın, çeyrek altın ve ons altının kaç TL olduğu merak ediliyor. İşte 8 Ekim 2022 altında son durum..



Altın fiyatları hafta sonu olmasına rağmen 8 Ekim Cumartesi günü de araştırılmaya devam ediliyor. Altının gram fiyatı hafta sonuna güne nasıl başladı? Gram altın ve çeyrek altın fiyatları ne durumda? Güncel olarak altın fiyatları hafta sonuna yani Cumartesi gününe nasıl başladığı altın yatırımcısı ve vatandaşlar tarafından araştırılmakta. İşte 8 Ekim 2022 altın fiyatları..

8 EKİM GRAM ALTIN NE KADAR?

Altın yükselecek mi sorusu uzun süredir vatandaş ve yatırımcıyı meşgul ediyor. Piyasaların kapalı olduğu hafta sonu  yani 8 Ekim Cumartesi gününde altın fiyatlarında yaşanacak değişiklikler akabinde soruları da getiriyor.

 8 Ekim 2022 Gram altın alış fiyatı  1.019,75 TL, satış fiyatı ise 1.027,04 TL’den işlem görmektedir.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU? 8 EKİM ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

Vatandaş ve yatırımcılar tarafından çok kez araştırılmakta olan çeyrek altın fiyatı da şu seviyedeydi: Çeyrek altın, alış fiyatı 1.622,98 TL, satış fiyatı ise 1.658,76 TL’den işlem görmektedir.

8 EKİM 2022 TAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Tam Altın alış fiyatı ise hafta sonuna rağmen alış kuru 6.618,00 TL,  satış kuru 6.708,00 TL’den işlem görmektedir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön