Kent Haberleri

Altın değil, dolar hiç değil... Euro herkesin dilinde! Bu düşüş ilk kez görülüyor

Euro kurunda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Herkesin dilinde olan euro en düşük seviyelerine bir yenisini daha ekledi. Euro dolar paritesinde ilk kez bu kadar büyük düşüş görülüyor. Euro dolar paritesi haftanın üçüncü işlem gününde aşağı yönlü hareket ediyor

Euro bugün de ekonominin gündemine oturdu. Euro dolar paritesi haftanın üçüncü işlem gününde aşağı yönlü hareket ediyor. Bugün euro dolar karşısında en büyük düşüşünü yaşadı. İşte euro kurunda son dakika gelişmeler...

BU DÜŞÜŞ İLK KEZ GÖRÜLÜYOR...

Euro kurunda son dakika gelişmeler yurt içi ve yurt dışı piyasalarda yakından takip ediliyor. 

Dolar kuru dün tarihi rekorunu kırarken euro aşağı yönlü hareketini hızlandırdı. Euro dolar paritesi bugün 0,9575 seviyesine kadar gerileyerek tarihin ilk rekor düşüşünü yaşıyor. Bu seviye ilk kez görülüyor. 

<#resim23 

Aynı dakikalarda dolar kuru ise 18,18 TL seviyesinde yukarı yönlü hareketine devam ediyor.

EURO/TL BUGÜN KAÇ TL, NE KADAR?

Yatırımcılar ve döviz almak isteyenler euro bugün kaç TL? Euro bugün ne kadar? Euro kaç lira oldu? sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Euro bugün alış fiyatı 17,700 TL, satış fiyatı ise 17,733 TL seviyesinde işlem görüyor.

 


EURO HERKESİN DİLİNDE...

Euro son zamanlarda tarihi düşüşleri ile herkesin dilinde. ABD Merkez Bankası faiz kararından sonra doların güçlenmesi ile değer kaybeden euro gittikçe dip seviyelere kadar düştü.

Peki euro neden düşüyor? Yanıtı: Avrupa Birliği Rusya’ya sert yaptırımlar uyguladı. Rusya ise misilleme olarak Avrupa’ya verdiği doğalgazı kesti. Başta Almanya ve İtalya olmak üzere Avrupa’daki dev sanayi tesisleri doğalgazla çalıştığı için  gaz bulamadıkları için ya üretimi kesecekler ya da çok pahalıya buldukları için zarar edecekler. Savaş Avrupa ekonomisini ağır bir durgunluğa sürüklüyor.

 

Euro tüm bu nedenlerden dolayı dolar karşısında değer kaybediyor. . Piyasalardaki FED etkisi ne zaman geçecek, dolar üstünlüğünü ne zamana kadar koruyacak... Bu soruların hepsi önümüzdeki günlerde netlik kavuşmuş olacak.

Enflasyon etkisi euroyu düşürdü! Son dakika euro kuru

İslam Memiş'ten altın için son uyarı! Bu kez tarih verdi!

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Avrupa Merkez Bankası açıkladı