22 / 07 / 2024

Altın dibi görecek! Altın hakkında flaş bir açıklama geldi

Altın dibi görecek! Altın hakkında flaş bir açıklama geldi

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmayla ilgili önemli bir açıklama geldi. Uzmanlar altın fiyatlarının önümüzdeki günlerde dip yapacağını düşünüyor.




Ünlü ekonomistin YouTube hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamalar oldukça çarpıcı sonuçları ortaya çıkardı. Gram altına yönelik fiyatlarda ciddi bir düşüşün olduğunu ve bunun sebebinin Amerika’da açıklanan tarım dışı istihdam verileri olduğunu söyledi. Kolçak, gram altının ne kadar düşebileceğini ve bu düşüşün ne zaman duracağını da sözlerinde paylaştı.

Gram altının bugün sabah saatleri itibariyle gelmiş olduğu seviye 1.860 dolar satışlar durduğu andan itibaren 1.100 TL’ye kadar düşebilir, diyen Kolçak: “gelecek döneme dikkat çekerek yükselmesini beklediğini” ifade etti. Kolçak sözlerinin devamında:

Altın gelecek süreçte özellikle seçimlerin ardından kritik bir rol oynayacak. Gram altın başta olmak üzere diğer altın türleri de 6 aydan itibaren ciddi bir yükselişe geçecek. Seçim rüzgarının etkisi kendini hissettirecek. Bu süreçte yatırımcıların dikkat etmesi gerekiyor.

“Seçimlerin altını etkilemesi kesinlikle beklenen ve olağan bir durumdur” ifadesinde bulundu.


Geri Dön