Ekonomi

Altın, dolar, bitcoin derken euro unutuldu! Euro öyle bir yükseldi ki... Hemen bakın 

Altın ve dolar ve bitcoin piyasındaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişinin gündeminde yer alırken, euro kurundaki gelişmeler unutuldu. Euro son günlerde öyle bir yükseldi ki... Hemen bakın! Haftaya yükselişle başlayan altın ve dolar yeni iş gününde de yukarı yönlü hareketine devam ediyor

Altın ve dolar fiyatları yükselmeye devam ediyor. Haftaya yükselişle başlayan altın ve dolar yeni iş gününde de yukarı yönlü hareketine devam ediyor.

Öte yandan milyonlarca yatırımcısı olan bitcoin de yaşanan gelişmeler ve  yatırımcılar tarafından sıkı takip ediliyor.

Altın, dolar ve bitcoin derken euro unutuldu. Vatandaşlar zaman zaman euro kurunu merak etse de, yatırımcıların gözü altın ve dolarda.

Son günlerde atak yapan euro yükselmeye başladı. Peki euro bugün ne kadar? Euro kaç lira oldu? İşte son dakika euro kuru 3 Ağustos 2022...

EURO YÜKSELİŞE GEÇTİ

Geçtiğimiz haftalarda ABD enflasyon rakamları açıklandıktan sonra döviz kurları yükselmeye başladı. Herkes dolar ve altın fiyatlarına odaklanırken, euro da yükselmeye başladı. 
Bu hafta ise piyasaların gözü açıklanacak olan enflasyon rakamlarında. Açıklanacak olan rakamlar piyasalar üzerinde etkili olacak.

 

12 Temmuz 2022 tarihinde Euro/dolar paritesi en düşük seviyesine gerilemiş ve 1 Euro 1 dolara eşitlenmişti. Bu düşüşü birçok kişi yatırım fırsatı olarak değerlendirirken bazı yatırımcılar da Eurolarını bozdurdu fakat Euro kuru tekrar yükselişe geçti. Yönünü yeniden yukarıya çeviren Euro, 18 lira seviyelerini geçti. 

Peki Euro bugün kaç lira oldu? Euro kuru ne kadar? İşte son dakika Euro kuru 3 Ağustos 2022...

EURO ÖYLE BİR YÜKSELDİ Kİ...

Euro kuru geçtiğimiz haftalarda yaşadığı dalgalı seyirden sonra bu hafta yükselişe geçti. Peki Euro bugün kaç lira oldu?  Euro kuru bugün ne kadar? Euro kurunda son durum ne? 

Yatırımcılar ve euro almak isteyenler Euro kurundaki son durumu merak edip araştırıyor. Peki Euro bugün ne kadar oldu 3 Ağustos 2022?

Dün Euro alış fiyatı 18,36 TL, satış fiyatı ise 18,44 TL olarak kaydedilirken, bu sabah  Euro alış fiyatı 18.27 TL, satış fiyatı ise 18,20 TL seviyesinde işlem görüyor.

Euro resmen uçtu! Euro kurunda son dakika gelişmesi

Altın fırladı; dolar ve euro coştu! Tutabilene aşk olsun

Elinde euro olanlar bu rakamlara odaklandı! Hemen herkes baksın! İşte son dakika euro kuru...