29 / 04 / 2024

Altın Emlak son 3 ayda 15 yeni temsilcilik açtı!

Altın Emlak son 3 ayda 15 yeni temsilcilik açtı!

Altın Emlak son 3 ayda 15 yeni temsilcilik açtı. 23 ilde 115 Temsilciliği bulunan emlak sektörünün tamamı yerel sermayeli en güçlü franchisee zinciri olan Altın Emlak Ailesi 2018 yılına da hızlı giriş yaptı.



Altın Emlak son üç ayda açılan 15 yeni Temsilciliği ile farkını bir kez ortaya koydu. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “Emlak sektöründe bu yıl hayata geçecek olan yasal düzenlemeler, sektörümüzün kıymetini daha da artacak. Artık her isteyen emlak ofisi açamayacak. Belgeli, yasal olarak açılmış, oda kaydı olan emlak ofisleri bu işleri yapmaya devam edebilecekler. Klasik emlakçılar yerine artık markalı profesyonel emlakçılar sektörde yer alacak” dedi.

 

15 Yeni Temsilciliğimiz İle Hizmet Ağımızı Genişletiyoruz

2018 yılına hızlı bir giriş yaptıklarını belirten Altın Emlak Genel Müdürü “Son üç ayda Çanakkale’de Gelibolu, Biga ve Lapseki’de, Bursa’da Beşevler, Karacabey ve Mustafa Kemal Paşa’da, Tekirdağ’da Büyükyoncalı’da, İstanbul Anadolu yakasında Çekmeköy ve Kartal İstMarina, Kayaşehir’de Seyranşehir ve Fenertepe’de, Başakşehir Ayazma Konutları ve Başakşehir Avrupa Konutları, Halkalı’da Bizim Mahalle, Ordu’da Fatsa temsilciliklerimizi açıyoruz. İnsanların hayatlarındaki en önemli karar olan gayrimenkul alım ve satım sürecini, riskleri azaltarak profesyonelce sunuyoruz” dedi. 
 


Geri Dön