Ekonomi

Altın fırladı; dolar ve euro coştu! Tutabilene aşk olsun

Piyasalarda son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Altın fiyatları şu sıralar fırlarken, dolar ve euro coştu. Peki altın, dolar ve euro fiyatları ne kadar oldu?  Altın fiyatları bugün fırlarken dolar ve euro coştu

Piyasalarda döviz kurları ve değerli metallerin Türk Lirası karşısında yükselişi devam ediyor. Altın fiyatları bugün fırlarken dolar ve euro coştu. İşte altın, dolar ve euro fiyatlarında son durum...

Döviz kurları ve değerli metallerdeki yüseliş son gaz devam ederken Türk Lirası da değer kaybetmeye devam ediyor. Milyonlarca kişi özellikle altın ve gümüş gibi kıymetli metallere yatırım yapmaya devam ediyor.

Kur Korumalı Mevduat (KKM) sisteminin de durduramadığı dolar kuru 17,98 TL ile 2022 yılının rekorunu kırmıştı.
 Geçen yıl da yüzde  40 üzerinde değer kaybeden TL, Nisan sonundan Haziran sonunda BDDK kredi kısıtlama kararına kadar aralıksız değer kaybetmiş ve dolar/TL bu dönemde 14.8 seviyelerinden 17.5'e kadar yükselmişti.

Yurt içi piyasalarda tüm gözler yarın açıklanacak enflasyon rakamlarına çevrildi. Enflasyon haziran sonu itibariyle yıllık bazda yüzde 78,62 seviyeine kadar yükselmişti.

DOLAR, EURO VE STERLİNDE SON DURUM

Haftanın ikinci işlem gününe 17,90 TL'den başlayan Dolar 17,95 TL'den, 18,42 TL'den başlayan Euro 18,40 TL'den, 21,97 TL'den başlayan Sterlin ise 21,92 TL'den işlem görüyor.


ALTIN VE GÜMÜŞ FIRLADI

Ons altın 1.774 dolardan,
1.021 TL'den başlayan Gram altın 1.024 TL'den,
1.641 TL'den başlayan çeyrek altın 1.646 TL'den,
6.753 TL'den başlayan Cumhuriyet altını ise 6.772 TL'den,
11,67 TL'den başlayan Gümüş ise 11,71 TL'den işlem görüyor.

 

PETROL FİYATLARINDA SON DURUM

Brent tipi ham petrolün varil fiyatı 99 doların altına düştü. Petrol fiyatı 100 doların altına kadar geriledi. Dün küresel sanayi üretim hızının ivme kaybettiğini gösteren verilerin ardından fiyatlardaki düşüşte petrol talebinin azalacağı endişeleri etkili oldu.

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ile birlikte hareket eden ülkelerin yarın arzı belirleyeceği toplantı, fiyatlar yönünde belirleyici olacak. Üretim seviyesinin sabit kalması bekleniyor. Fiyatlardaki düşüşte Çin ve Japonya'dan Temmuz ayına ilişkin zayıf imalat verilerinin talep görünümü üzerinde baskı oluşturması etkili oldu.

Dolar gümbür gümbür geliyor! Elinde dolar olanlar yaşadı! Yılın zirvesine yakın...

Altın fiyatları yükseliyor! Yastık altında altını olanlar hemen baksın! Son dakika altın fiyatları 2 Ağustos 2022

Altın fiyatları yükseliyor mu? Herkes pür dikkat bu rakama odaklandı

Doları bir kenara bırakın, euro son gaz geliyor! 2 Ağustos 2022 euro kuru

Elinde euro olanlar bu rakamlara odaklandı! Hemen herkes baksın! İşte son dakika euro kuru...