Ekonomi

Dolar 12 saat sonra bu kadar olacak! Elinde 1 doları olanı bile ilgilendiriyor

Dolar kuru için beklenen gün geldi. Bugün FED faiz kararı açıklanacak. 12 saat sonra açıklanması beklenen karardan sonra doların yönü belli olacak. jpg" />Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve 1 doları bile olanlar tarafından takip edilmeye devam ediyor

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve 1 doları bile olanlar tarafından takip edilmeye devam ediyor. Dolar kuru için bugün kritik bir gün. Bugün FED faiz kararı açıklanacak ve karar sonrasında doların yönü belli olacak.

Geçtiğimiz hafta ABD enflasyon rakamları açıklandıktan sonra dolar kuru yükselişe geçmişti. Enflasyon rakamlarının fazla açıklanmasından dolayı FED Başkanı Jerome Powell, enflasyonun önüne geçebilmek için faşz artırırımlarına devam edeceklerine yönelik şahin tonda açıklamalar yapmıştı. İşte beklenen gün geldi ve bugün karar açıklanacak.

Dolar başta olmak üzere piyasaların gözü bugün açıklanacak olan faiz kararına çevrildi. Milyonlarca kişi faiz kararını merak ediyor. Açıklanacak olan karar sonrasında doların yönü de belli olacak. Bazı uzmanlar konu ile ilgili açıklamalar yaparak doların ne kadar olacağına yönelik tahminlerde bulundular.

 

DOLAR 12 SAAT SONRA BU KADAR OLACAK...

12 saat sonr FED faiz kararı açıklanacak. Jerome Powell faiz kararını 75 baz puan artırması bekleniyor. Yüzde 20 ihtimalle de 100 bazpuan artışının olabileceği öngörülüyor.

Bazı uzmanlara göre FED'in faiz kararından sonra doların yükselişe geçmesi bekleniyor. Dolar şu dakikalarda 18,45 TL seviyesinde işlem görüyor. Faiz kararı sonrsında bu seviyeleri aşması bekleniyor.

Dolar endeksi ise uçuşa geçti ve 106 dolar seviyesinde işlem görüyor.   

Öte yandan euro dolar paritesi ise yüzde 1 seviyesinin altında 0,9966 seviyesinde değerleniyor.

DOLARDA SON DURUM

Yatırımcılar ve elinde 1 doları olanı bile olanlar tarafından dolar kurunda son dakika rakamlar takip ediliyor. Yatırımcılar bugün dolar ne kadar? Dolar bugünn kaç TL? Dolar bugün kaç lira? Dolar bugün yükseldi mi, düştü mü? sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Bugün dolar kuru yukarı yönlü  seyrine devam ediyor. Dolar alış fiyatı bugün 18,40 TL, satış fiyatı 18,45 TL seviyesinde işlem görüyor. 

Dolar o rakam olacak kimse el süremeyecek! Böyle bir rakam görülmedi! Çok az kaldı

Altın ve dolar yarın bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!

Ne altın, ne dolar... İslam Memiş'ten kritik uyarı geldi! Pişman olmayın