Ekonomi

Dolar ne altın dinledi, ne euro..Beklenen rakam şimdi açıklandı! Doları olanlar hemen bakın

Dolar yatırımcıları sevindiren son dakika dolar haberi şimdi geldi. Dolar tarihi seviyeye ulaştı o rakam resmen şimdi açıklandı. Doları olanlar hemen bakın... Altın fiyatları üzerinde büyük baskı kuran dolar, altından sonra euro kurunu da baskısı altına aldı

Doların son günlerde altın ve euroya  olan baskısı gündeme bomba gibi düştü. Altın fiyatları üzerinde büyük baskı kuran dolar, altından sonra euro kurunu da baskısı altına aldı. Ons altın fiyatı 1695 dolar seviyelerine kadar gerilerken euro dolar paritesi 20 yılın ardından ilk defa 0,98 seviyesine geriledi.

 

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar kuru için beklenen rakam şimdi açıklandı ve dolar 2021 yılından sonra ilk kez bu seviyeye geldi. 

DOLARDA BEKLENEN RAKAM ŞİMDİ AÇIKLANDI

Dolar kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor.  Dolar yatırımcılarını zevindren haber şimdi geldi dolar kuru Aralık 2021 yılındaki 18,35 seviyesini aşarak tarihi yüksek seviyeyi gördü.

DOLAR EZDİ GEÇTİ!

Dolar kuru altın fiyatlarını büyük baskı altına aldı. Son üç haftadır altın dolardan dolayı nefes alamazken en dip rakamlara geriledi. Altının ons fiyatı şu dakikalarda 1706 dolar seviyesinde işlem görürken gram altın 1018 TL'den satışa sunuluyor.

Öte yandan eur kuru son 20 yılın en dip seviyesine geriledi. Euro dolar paritesi 0,98 seivyesi ile 20 yıl önceski seviyesine geri döndü. Doalr resmen ne altın didnledi ne euro hepsini, ezdi geçti.

DOLARDA SON DURUM

Dolar/TL kurunun şu dakikalarda kaç TL olduğunu merak edenler hemen araştırmaya başladı. Dolar ne kadar? Dolar kaç TL? İşte son dakika dolar/TL kuru...

Dolar/TL kuru tarihi zirvenin gelmesi ile alış fiyatı 18,32 TL, satış fiyatı 18,32 TL seviyesinden işlem görüyor.

 

PİYASALARIN GÜZ YARIN AÇIKLANACAK OLAN FAİZ KARARINDA

Avrupa'da gözler yarın Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) açıklayacağı para politikası kararlarına çevrilirken, yatırımcılar ise karar öncesinde temkinli hareket ediyor.

Para piyasalarında ECB'nin bölgede rekor seviyelere çıkan enflasyonun ardından tarihinde ilk kez 75 baz puan faiz artıracağı fiyatlanırken, bölge genelinde tahvil piyasalarındaki satış baskısı artıyor.
Doların şaha kalkmasıyla piyasalar alt üst oldu! Büyük çöküş yaşanıyor