05 / 05 / 2024

Altın fiyatları 30 lira birden düştü! İslam Memiş tarih verdi

Altın fiyatları 30 lira birden düştü! İslam Memiş tarih verdi

Altın fiyatları bir anda düştü. Fed kararı sonrası piyasalar moral bulmuştu. Altın fiyatları zirve seviyeleri test etmişti. Ancak akşam saatlerinde altın fiyatlarında büyük bir düşüş görüldü. İşte tüm detaylar...



Para ve emtia piyasalarında gözler ABD’den gelen ekonomik verilerde oluyor. ABD’de son açıklanan aralık ayı enflasyon rakamının yıllık bazda düşüş göstermesi ve iş gücü piyasasının beklentilerden iyi gelmesiyle birlikte ABD Merkez Bankası’nın (Fed) politika faizini 25 baz puan artırması tahmin ediliyordu. 

Fed kararı sonrası piyasalar moral kazanmıştı. Altın fiyatları yeni zirve seviyeleri görmüştü. Ancak akşam saatlerinde altın fiyatlarında büyük bir düşüş görüldü. 30 lira birden düşen gram altın yatırımcıları hayal kırıklığına uğrattı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön