06 / 05 / 2024

Altın fiyatları açıklandı! Yoğun talep var!

Altın fiyatları açıklandı! Yoğun talep var!

Kuyumcularda 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi alışverişler hızlandı, bütçelerine göre altın ürünler, küpe, kolye ve bilekliklere yoğun talep gösteriyor.



Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Hasan Çavuşculu, kuyumcuların Sevgililer Günü hazırlıklarıyla ilgili bilgilerini paylaştı. 

Kuyumcuların, Sevgililer Günü'nde pandemi nedeniyle açık olmayacağını hatırlatan Çavuşculu, buna karşın kuyumcuların ürün çeşitliliğini artırarak bu özel güne hazır olduğundan bahsetti. 

Çavuşculu, altın ve pırlantanın değerini ve özelliğini kaybetmeyen kıymetli hediyeler olduğundan bahsederek, hediyelerin kalıcılığıyla gelecek nesillere bile hediye edilebildiğini açıkladı.

Müşterilerden gelen taleplerde yoğunluk yaşandığından bahseden Çavuşculu, "Telefonla arayanlar var. Sosyal mesafeyi koruyarak alışverişlerimizi yapıyoruz." diye konuştu.

Altın fiyatları açıklandı! Yoğun talep var!

"500 LİRADAN 3 BİN LİRAYA KADAR ÖZEL TAKILAR HAZIRLADIK"

Çavuşculu, bu yıl Sevgililer Günü için en çok tercih edilen ürünlerin tektaştan ziyade baget taşlı yüzükler, altın ürünler, küpe, kolye ve bileklikler olduğunu söyledi.

Kuyumcuların özel sipariş üzerine de çalıştıklarını kaydeden Çavuşculu, ürün fiyatlarıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Herkesin ulaşabileceği özel takılar hazırladık. Altında 500-1500 lira arası, pırlantada 1000 liradan 3 bin liraya kadar ürünlerimiz var. Pırlanta fiyatları 14-18-22 ayara göre değişiyor. Müşteri, ne kadar bütçesi varsa, aradığı ürünü meslektaşlarımızda bulacak."

Altın fiyatları açıklandı! Yoğun talep var!

Çavuşculu, özel kampanyaların da hazırladığından bahsederek, pırlanta alana 14 ayar kolye, gümüş ya da doğal taşlarla yapılan ürünleri firmaların müşterilere hediye olarak sunabildiğini açıkladı.

Vatandaşların kuyumcu tercihinde bulunurken dikkat etmesi gerektiğini söyleyen Çavuşculu, bazı satıcıların çok düşük fiyatlarda ürün teşhir ederek, tüketiciyi aldatabildiğinden bahsetti.

Altın fiyatlarında düşüş devam ediyor! Altın fiyatları ne olacak?


Geri Dön