28 / 04 / 2024

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Altın fiyatları rekor yükselişlerle zirveye ulaşırken yeni haftanın ilk işlem gününde de yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta döviz kuruna bağlı olarak sert düşüş yaşayan altının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki, bugün çeyrek altın, gram altın, yarım altın ne kadar?



Altın fiyatları yeni haftanın ilk işlem gününde altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından  anlık olarak sorgulanmaya devam ediyor.

CNNTÜRK'te yer alan habere göre; hafta başında döviz kurundaki ve ons altındaki dalgalanmalar iç piyasadaki altın türlerinin durumunu da değiştirdi. Gram altın bugün 662 liradan işlem görürken, çeyrek altın 1,128 liradan satışa sunuluyor. Peki, altın fiyatlarında sert düşüş devam ediyor mu? Anlık altın fiyatları ne kadar? İşte 27 Aralık 2021 altın fiyatları...


GRAM ALTIN NE KADAR?

En son 1000 lirayı aşarak önemli bir kritik seviyeye ulaşan gram altın an itibarıyla 662 liradan işlem görüyor.

 Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın bugün 1.070 liradan alınıyor. Bugün çeyrek altının satış fiyatı ise 1.128 TL.

 Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın bugün 2.142 liradan alınıyor, 2.261 liradan da satışa sunuluyor.

 Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını bugün 4 bin 300 liradan alınırken, 4 bin 503 liradan da satışa sunuluyor.

 Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Altın fiyatları bugün ne kadar?

Altın yatırımcıları dikkat! Altın bugün ne kadar oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön