03 / 05 / 2024

Altın fiyatları çakıldı! Bu rakamları görenler tarumar oldu! Elinde altını olan hemen baksın! 6 Şubat altın fiyatları

Altın fiyatları çakıldı! Bu rakamları görenler tarumar oldu! Elinde altını olan hemen baksın! 6 Şubat altın fiyatları

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta Fed faiz kararı sonrasında yükselişe geçerken sonrasında sert düştü. Bugün de güne düşüşle başlayan altın fiyatları resmen çakıldı. Elinde altını olan hemen baksın! 6 Şubat altın fiyatları.



6 Şubat Pazartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları haftanın ilk gününe düşüşle başladı. Geçen hafta Fed faiz kararınn hemen adından yükselişe geçen altın fiyatları perşembe gününden itibaren düşmeye başladı.  Rekor kıran altın fiyatlarının düşüşe geçmesi ile yatırımcılar ''bugün gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.  

Altın fiyatlarıu geçen hafta cuma günü açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerinden sonra aşağı yönlü hareketini hızlandırdı.  Aynı ayda işsizlik oranı yüzde 3,5'ten yüzde 3,4'e geriledi. Beklentiler, işsizlik oranının yüzde 3,6'ya çıkacağı yönündeydi.

6 Şubat 2023 altın fiyatları bugün de düşmeye devam ediyor. Altın fiyatları çakıldı! Bu rakamları görenler tarumar oldu! Elinde altını olan hemen baksın! 6 Şubat altın fiyatları...


Geri Dön