07 / 05 / 2024

Altın fiyatları kasım ortasında tam tamına bu kadara denk gelecek! Görmeden geçtim demeyin

 Altın fiyatları kasım ortasında tam tamına bu kadara denk gelecek! Görmeden geçtim demeyin

Altın fiyatlarıyla ilgili tahminler gelmeye devam ediyor. Analistler tarafından altın fiyatlarıyla ilgili yeni bir tahmin gerçekleştirildi.



İSLAM MEMİŞ DE KASIM AYI İÇİN DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

Piyasa analisti İslam Memiş de kasım ayı için değerlendirmelerde bulundu. Gelin o değerlendirmelere de göz atalım. 

Altının 1200 – 1280 TL olabileceğini ifade eden İslam Memiş, bu seviyelerden altın alıp almayacağını da ayrıca değerlendiriyor.

GRAM ALTINDA GÖZLER ŞU ANDA 1200 TL BANDINA ÇEVRİLMİŞ DURUMDA

Memiş, yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Gram altın TL 1018 ekranlarda. Hayır, gram altın TL şu anda 1023-1028 lira aralığında. Gram altın TL fiyatında 1000 altına sarkmalar zor görünüyor. Yatırımcı orta ve uzun vadeyi göz önünde alarak düşüşlerin kalıcı olmayacağını bilmeli. 1038 direnci test edildi, tekrar geri geldi. Bir sonraki ataklarda 1060, 1090 ve 1100 kırıldığını göreceğiz”

MEMİŞ KASIM TAHMİNİ DE GERÇEKLEŞTİRDİ

“Kasım ayı ortaları ile gram altın TL’de 1200-1280 aralığını göreceğiz. Eğer bir değişiklik olursa öngörümde söylerdim, kasım ayı ortalarında bakacağız. Biz taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Revize olursa çıkarız, şu sebeplerden dolayı revize ettik deriz. Şu an bir neden yok. Eline yeni TL geçen varsa gram altın TL’de düşüşlerin alım fırsatı olarak kenarda durduğunu bilmesi gerekiyor”


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön