06 / 05 / 2024

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatlarında son zamanlarda görülen düşüşün etkileri haftanın son işlem gününde devam ediyor. Gram altın 500 lira seviyesinin altına düşerek eski konumuna henüz ulaşamadı.



Yeni haftanın son işlem gününde altın fiyatları, özellikle yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son dönemlerde düşüşe uğrayan altın, yatırımcılarını ve altın almak isteyenleri meraklandırıyor.

CNNTÜRK'te yer alan habere göre; ons altında meydan gelen düşüş diğer altın türlerini de etkileyerek, dolar kurundaki düşüşle birlikte kritik seviyelerin altına inmişti. Peki, değişimler sonrası gram ve çeyrek altında son durum nedir? İşte altın fiyatları...

GRAM ALTIN NE KADAR?

Bugün gram altın, dolar kurunun etkisi ile ons altın değer kazanarak bin 786 dolara yükseldi ve onunla birlikte gram altın 484 liraya ulaştı. 

Altın fiyatları ne kadar oldu?

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Düğün sezonun gelmesi ve yatırımcılar tarafından en çok tercih edilenler arasında olan çeyrek altın bugün 788 liradan alınıp, 801 liradan satışa sunuluyor.

Altın fiyatları ne kadar oldu?

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Ons altındaki hareketlilik ile birlikte,  3 bin liranın üzerindeki konumunu iyice güçlendiren cumhuriyet altını ise bugün 3 bin 139 liradan alınıp 3 bin 193 liradan da satışa sunuluyor.

Altın fiyatları ne kadar oldu?

YARIM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Yarım altın bugün 1.577,90 liradan alınıp, 1.603,10 liradan satışa sunuluyor.

Altın fiyatları ne kadar oldu?

22 AYAR BİLEZİK BUGÜN NE KADAR?

22 ayar bilezik haftanın son işlem gününde alış fiyatı 439,54 lira, satış fiyatı ise 442,65 liradan işlem görüyor.

 

23 Ağustos 2021 altın fiyatları!

20 Ağustos 2021 altın fiyatları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön