08 / 05 / 2024

Altın fiyatları sekiz ayın zirvesinde! 17 Şubat 2022 altın fiyatları!

Altın fiyatları sekiz ayın zirvesinde! 17 Şubat 2022 altın fiyatları!

Altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren Kapalıçarşı'daki altın fiyatları araştırılıyor. Altının onsu bu sabah saatlerinde 1,876 dolar seviyesinde güne başladı ve sekiz ayın sonunda tekrar zirveye çıktı. İşte 17 Şubat 2022 altın fiyatları...



Yatırımcılar altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Altın fiyatları 17 Şubat sabahında, sekiz aydan sonra ilk kez zirveye ulaştı. Altının onsu güne 1872 dolardan başladı ve şu dakikalarda ons altın 1874,90 dolardan işlem görüyor. Aynı dakikalarda has altının alış fiyatı 820,44 lira, satış fiyatı 824,07 liradır. 

Altın fiyatları sekiz ayın zirvesinde! 17 Şubat 2022 altın fiyatları!

Haftanınn dördüncü işlem gününe gram altın güne yükselişle başladı. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman oalrak görülen altın yatırımcılarının yüzünü sekiz aydan sonra tekrar güldürmeyi başardı. Ons altın bugün güne zirveyle başladı. Onsun yükselişe geçmesi diğer altın türlerinin de artmasını sağladı. Peki bugün has altın, gram altın, çeyrek altın, cumhuriyet altını, ata altın ve gremse ne kadar? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön