29 / 04 / 2024

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Kenarda 1 gram bile altını olan acil bakın! Resmen uçtu! 9 Kasım 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Kenarda 1 gram bile altını olan acil bakın! Resmen uçtu! 9 Kasım 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne değer artışları ile başladı. Bugün altın fiyatları resmen uçtu. Altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu merak eden yatırımcılar ''gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Cumhuriyet altını ne kadar?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte güncel altın fiyatları.



Güncel altın fiyatları, haftanın üçüncüişlem gününde de ekonomi gündeminde yer almaya devam ediyor. Altın fiyatları güne değer artışı ile başladı. Altın fiyatları bugün hızlı yükselişi ile tozu dumana kattı. Gram altın bugün kritik seviye olan 1.000 lira seviyexinin üzerinde işlem görürken ons altın bugün 1670 doları geçti. 

Dün güne aşağı yönlü başlayan altın fiyatları, ABD ara seçimlerininden dolayı hareketlerini sınırlandırırken bugün yükselişe geçti. Yatırıcılar ve altın almak isteyen vatandaşlar ''gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç lira, cumhuriyet altının ne kadar oldu?'' sorularının yanutlarını araştırıyor. 

Bugün uçuşa geçen altın fiyatları ne kadar oldu? Güncel altın fiyatları kaç lira? Yarım altın kaç TL? Tam altın kaç lira? İşte 9 Kasım 2022 canlı altın fiyatları. 


Geri Dön